• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

DJ PAGAN

Zaczęty przez nupex, 15 Lut 2010, 17:25:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

nupex

ladyinred    akurat wiem kto to jest Rusher. Ty chyba nie wiesz kto to taki jezeli taka osobe polecasz zeby grala na weselach (smiech na sali).
Witam

ladyinred

\"Nupex są lepsi od niego nie polecam go może pomyśl nad Rusherem moim zdaniem on lepiej gra

hhahahaha chyba coś ci się pomyliło, Rusher nie jest Dj-em grającym na dyskotekach i takich tam \"imprezkach\" nie bawi się w takie coś.
Rusher jest producentem muzycznym, a to jest WIEEELKAAA różnica.\"

Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem-wtedy napisz mi odpowiedz, byla to wypowiedz Damiana do Twojej osoby. I ją zacytowałam i sprostowałam.

Bercik

Panie Macary od Bercika to 3 metry bo Bercik ma w d... co robicie i dymów nie kręci. Nie pasi wam że ułan działa w Amon-ra bo w poście siedzicie w domu a tam się coś dzieje to proste rozwiązanie osrać kogoś. Przytocze tu wypowiedziane przez ciebie kiedyś zdanie ,, Młodzi będą na nas grali a my bedziemy hajs liczyć,, a tu młodzi się zbuntowali i jest problem, wydaje się wam że jeżeli ktoś nie gra z pod ręki Maćka Pagana to już nie ma prawa grać otóż nie to właściciel lokalu i ilość ludzi na parkiecie ocenia kto nadaję sie a kto nie.
A co do tematu Pana Pagana Maciek gra ok
..:::Bercik...:::

macary

[cytat]Panie Macary od Bercika to 3 metry bo Bercik ma w d... co robicie i dymów nie kręci.[/cytat]
Panie Berciku, przeczytałem dwa razy wpisy i nie zauważyłem abym do ciebie jakoś się zbliżył, no chyba że poczułeś się adresatem, jak pisałem [cytat]Dziewczyny, piszcie konstruktywną krytykę a nie wymyslajcie bzdetów, bo tylko się pogrążacie[/cytat] lub w innym miejscu....

[cytat]Nie pasi wam że ułan działa w Amon-ra bo w poście siedzicie w domu a tam się coś dzieje to proste rozwiązanie osrać kogoś.[/cytat]
Dlaczego nie napisałeś, że zaczął, jak to pięknie określiłeś \"osrywać\" dj grający właśnie z amon ra pod zmienionym nickiem? Nie zrozumiałeś?  Przeczytaj jeszcze raz. Co do siedzenia w domu, to chyba nie trafiłeś, bo ja posiadam pracę, Maciej także...

[cytat]Przytocze tu wypowiedziane przez ciebie kiedyś zdanie ,, Młodzi będą na nas grali a my bedziemy hajs liczyć[/cytat]
Znowu nie trafiłeś, nie jest to moje zdanie i jeżeli było kiedykolwiek użyte, to w formie cytatu. Dowód? Nigdy nie miałem, ani nie mam żadnego \"młodego\". Nikt nie wyszedł spod mojej ręki...

[cytat]a tu młodzi się zbuntowali i jest problem[/cytat]
Żaden problem! I nigdy nie było.... Chyba że młodzi widzą to inaczej...

[cytat]wydaje się wam że jeżeli ktoś nie gra z pod ręki Maćka Pagana to już nie ma prawa grać [/cytat]
W S-ach jest kilkudziesięciu dj-i a może i więcej, którzy grali lub grają... W Polsce kilka lub kilkanaście tysięcy.... Wg ciebie, \"uważamy\" że nie maja prawa grac... Przeczytaj na głos, to co piszesz.... Każdy ma prawo grać. Proste.

[cytat]to właściciel lokalu i ilość ludzi na parkiecie ocenia kto nadaję sie [/cytat]
Z tym jednym twoim stwierdzeniem się zgodzę, jednak nie do końca, ponieważ coraz częściej jest brany jeszcze jeden czynnik - finansowy.

Reasumując; zarzuty, które opisujesz, są wzięte z d..y, bo nie mają potwierdzenia ani w rzeczywistości ani w moich postach. Wiadomo, konspiracja się nie udała, forumowicze poznali prawdę, więc musicie uderzyć z innej strony. Jak chcecie.
Andy

nupex

Macary zgodze sie z Toba i masz swieta racje. A \"Bercik\" niech sobie leci do tego olecka grac a nie w suwalkach szuka miejsca, nie ma miejsca dla taki ludzi jak TY czy DJ Ułan itd. moim zdaniem nie umiecie grac i juz. Bylem nie raz na waszych dyskotekach w olecku i nie tylko i moim zdaniem to wy nie \"DJe\" tylko jakies magnetofony chodzace jestescie. Myslicie ze wrzucicie plytke do otwarzacza to grac umiecie?? A co do Dj Pagana to mi sie podoba jak gra bo wesele takie mojej siostry odj.....ł ze skonczylo sie nad ranem a ostatnia osoba wyszla przed 7 rano. Nie mowiac o mojej studniowce jaka nam prowadzil w 1lo. Było ****iscie i zycze dla niego jak najwiecej takich sukcesow jakie odnosi i w ogole. Wracajac dp Dj Pagana to duzo o nim slyszalem pozytywow na jego temat i moim zdaniem jest to najlepszy DJ w Suwałkach. Polecam go goraco jezeli chodzi o studniowki i wesela. Macary o tobie tez slyszalem duzo pozytywnych opini i tobie rowniez zycze powodzenia i oby tak dalej bylo. NIECH MUZYKA BEDZIE Z WAMI  
Witam

Bercik

Nasza jak to napisałeś konspiracja polega na tym że jak to od zaufanych osób słyszałem ze wpier... sie wam w Amon-ra. Otóż sprawa wygląda tak że w Amon-ra to ja żadenego interesu nie posiadam i nikt sie tam nikomu nie w... Jeden z Dj-i suwalkskich zrezygnował z grania w tym lokalu po czym wszedł tam ułan i tyle. Przepraszam ale nie mamy obowiazku dzwonić i pytać czy może panowie nie macie chęci grania w tym lokalu bo ktoś od nas ma możliwość tam grania.  Nie praktykuje pchania się do jakiegoś lokalu za wszelką cenę że ktoś tam z amon-ra coś pisał nic mi do tego ale w twoich postach padł wyraz Bercik to sorry jeżeli nie wiesz czegoś na 100% to nie oczerniaj. Ja nie skupiam się na waszych wojnach za pośrednictwem forum ale bez podstawnie nie używaj mojego nazwiska czy ksywki na forum. Koniec tematu

macary

[cytat]Nasza jak to napisałeś konspiracja polega na tym że jak to od zaufanych osób słyszałem ze wpier... sie wam w Amon-ra[/cytat] przecież nikt z nas tam nie grał, więc jak mogłeś [cytat]wpier... sie [/cytat] nam ?? Nie ogarniam tej kuwety....
W dalszej części tłumaczysz swoje zachowanie... po co? Nikt od ciebie nie wymaga przeprosin ani tłumaczenia. Także dzwonienia i pytania....
Odpowiedz; w którym poście jest użyta twoja osoba? Oświecisz mnie... Jak już wcześniej pisałem; być może czujesz sie adresatem - ale to nie mój problem.
Nasze wojny.... Jakie wojny? Gdyby ktoś na kogoś był obrażony, się nie odzywał. Przecież niedawno byliście przez Pagana zaproszeni na imprezę i zaproszenie przyjeliście... Więc jakie wojny? Naprawdę jestem ograniczony, bo kolejny raz nie wiem o czym piszesz?

Chciano zrobić z Forumowiczów idiotów, że po przeczytaniu postów niby-klientów, które oczerniały Pagana, czytelnicy tego forum znienawidzą Pagana. Dopiero później okazało się, że to zawistni dj-e pod zmienionymi nickami. Po odkryciu prawdy posypały się jakieś oskarżenia nie mające odniesienia w rzeczywistości. Wymyślasz co post nowe zdarzenia (fikcyjne). Może najpierw odniesiesz się do mojego poprzedniego postu... Ciężko przyznać się do prawdy?
Andy

Bercik

To po mówić o wpier.. na prawo i lewo skoro jak teraz twierdzisz istotnie takiego faktu nie było to po pierwsze. Po drugie impreza to nie były imieniny, urodziny czy rocznica Pagana, cel był jak najbardziej ok dlatego ja tam byłem zrobiłem co miałem zrobić i pa pa. Po trzecie  post na 1 stronie przeczytaj a doznasz olśnienia, stare powiedzenie mówi  po nazwisku to w sądzie. Podsumowując to MACARY pisz co chcesz bo to otwarte forum masz do tego prawo tylko najpierw sprawdź te informacje o których piszesz ( mówie tu o twojej teorii spiskowej ).

Do użytkownika Nupex : Jeżeli chcesz korzystać z usług Dj Pagana to napisz z nim umowę on ci te wesele zagra wierzę w to że bedzie ci się podobało a piszesz tak jak by wesele było dla ciebie tylko ceremonią na której najważniejszą osobą będzie Dj Pagan.

macary

O wpier... pisłaem juz wcześniej, że tam nie graliśmy,więc  nawet nie można to podłączyć do psa ogrodnika.
Co do imprezy - wczesniej pisałeś \"wojna\". Gdybyś był na kogoś obrażony, z kimś pokłócony, to przyjałbyś zaproszenie, lub tego kogoś zaprosił? Jestem ciekaw jak inni Forumowicze mają zdanie na ten temat... Może tylko ja jestem taki dziwny....
Po trzecie, na 1 stronie, jest siedem moich postów... Ponownie przeczytałem i niczego się nie doszukałem. Po nazwisku? Imiona i nazwiska piszę z wielkiej litery (zazwyczaj) i jakoś tam tego nie odnalazłem. Nie znam twego nazwiska, oczywiście żaden problem poznać, ale nie znam.
Teoria spiskowa..... powinieneś napisac fakty. Nie pisałem w stylu \"to pewnie piszą jacys dj-e\". Napisałem o fakcie podszywania się, ponieważ tak było. I nie ja to odkryłem. Zaprzeczysz?
Przy każdym poście pisałeś \"nowości\", które nie miały odzwieciedlenia w temacie. Oczywiście można mieć jakieś prywatne sprawy - nikt nie każe drugiego kochać. Niestety niektórym brakuje odwagi....
Andy

rumun

dla mnie na imprezie pagan to ostry bałagan

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk