• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

cytologia

Zaczęty przez JJ, 08 Mar 2010, 16:11:18

Poprzedni wątek - Następny wątek

JJ

gdzie w Suwałkach można zrobić badania cytologiczne na NFZ? gdzie jest szybka, fachowa i miła obsługa? koga byście polecili?

blondyna

pani Chrostowska na Waryńskiego w przychodni, ale nie wiem jak u niej jest bo ja ze wszystkim chodze prywatnie do pana Sztejtrera do gabinetu na Noniewicza i jego mogę polecić w 100 %.

vanillacat

Ja chodze do Chrostowskiej, jest ok. I badania cytologiczne szybko.
Chodz nierownymi drogami, latwiej wytlumaczysz swoje potkniecia.

ania

w każdym gabinecie mozesz zrobic cytologie-szybko i profesjonalnie, waryńskiego stanowczo odraadzam chyba ze tylko chodzi o sama cytologie bez dalszego leczenia, lekarze ginekolodzy to po prostu starzy ludzie wrecz bardzo starzy!!! takze mlodym kobietom nie polecam, nie neguje oczywiscie ich profesjonalizmu ale wiadomo.....SZczerze to w suwałkach na NFZ nie poleciłabym nikogo-bo w sumie nikogo takiego komu zaufac by mozna bylo to nie ma a uwierzcie zwiedziłam wszystkich-pozostaj tylko prywatne wizyty, tu moge szczerze polecic żylińskiego-bardzo intymna ,miła atmosfera,potrafi wytłumaczyc co i jak w sposób docierajacy do kazdego.Stasiewicz hmmmm tez całkiem sympatycznie.

aneta

A dałoby się zrobić cytologię na nfz nie mając jeszcze 25 lat?

edda

ja mam 22 lata i miałam cytologię.jeżeli masz do tego wskazania to lekarz zrobi cytologię. Ja robiłam u pani: Chrostowskiej.

vanillacat

Cytologie sie robi po 1 wspolzyciu, czasami mozna i wczesniej w uzasadnionych przypadkach.

heey

ja robiłam u Pani doktor Zajączkowskiej, Prywatnie więc wizyta razem z cytologią wyniosła 80 zł, ale warto dać bo ta Pani bardzo miła, z chęcią pomoże i doradzi.
ewa

vanillacat

80 za wizyte z cytologia, moim zdaniem nie warto przeplacac.

aneta

edda - nie mam wskazań do tego, po prostu chcę.

vanillacat - 80zl za wizyte z cytologią to jest normalna cena.

vanillacat

Aneta ja poszlam do chrostowskiej prywatnie i zaplacilam 30 zł taniej :)

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

turian76

JanekSteel

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk