• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

fryzjer w Suwałkach

Zaczęty przez niunia, 15 Mar 2010, 17:52:06

Poprzedni wątek - Następny wątek

niunia

szukam dobrego fryzjera w Suwałkach. jaki salon w Suwałkach proponujecie?
niunia

m

osobiście nie polecam tej fryzjerki obok suwalki.info... ale to tylko moje zdanie, nie dość że drogo to wyglądałam jak potwór, póki co to polecam paulinę na chłodnej i Kaśkę na lityńskiego 4 nad solarium riwiera... ale co osoba to opinia więc ...

zdzis

jola

ja tez nad solarium nie polecam,kolezanka byla tam i tak ja scieli ze musiala od razu isc do innego fryzjera na poprawke

Wiola

fuck

natalia

andzia

wg mnie najlepszy salon jest na ulicy kasztanowej (T...). Chodzę tam od kilku lat i za kazdym razem wyhodze z usmiechem na twarzy;) POLECAM!!
;]

Ikaria

Myślę,że jeżeli andzia od wielu lat nie zmienia fryzury,kolorystyki...itp-to może być zadowolona...
Ja byłam również,przez parę lat,gdy chodziłam do pani Tereski...
Kiedy jednak zmieniłam trochę swój gust,dzięki innej zdolnej fryzjerce i chciałam ,żeby pani Tereska zrobiła to samo,tylko od nowa...zjadła Ją rutyna.Zrobiła mi to na głowie do czego się przyzwyczaiła,czyli pstrokatą kurkę...Sądziłam,że może się nie udało,może źle wytłumaczyłam...Po drugim razie,zrezygnowałam z usług tej pani...
Znalazłam panią Renatkę,zakład obok poczty w Domu Złotego Wieku...Zdolna bestia...i słucha co się do Niej mówi-to ważne!!!
frania kozlowska

m.o.n.i.a

co do fryzjera nad solarium riwiera to tam od niedawna jest nowa fryzjerka, bardzo zdolna i mila. napewno macie te rażące opinie po poprzedniej włascicielce. sami sie przekonajcie ze dziwczyna jest zupelnie innym włascicielem niz poprzednio.pozdrawiam

moni

m.

olaaaaa

a ja chodziłam do bc ale sie popsuło, mam tragedie na glowie i nawet nie ma jak tego poprawic musze odchodowac włosy :/

;))

W przechodniaku koło suwałki info nie polecam... nie dość że wytłumaczyłam jaką chcę mieć fryzurę, w dodatku wydrukowałam jej zdjęcie fryzury.... to ta zrobiła i tak po swojemu. Mówisz jak do ściany.... Koło Hamerszmita jest dobra. Taka miła  pani, przyjechała do Suwałk z Warszawy

Ada

a ja chodzę do salonu \"Żana\" i nie narzekam :)

scorpio

A ja chodzę do Pauliny na Chłodną, jest moją fryzjerką od lat i za żadne skarby nie pójdę do innego fryzjera.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk