• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

ubranka dla dzieci

Zaczęty przez agaa, 16 Mar 2010, 12:12:53

Poprzedni wątek - Następny wątek

agaa

drogie mamy mozecie polecic sklep z odzieza uzywana gdzie sa ubranka dla dzieci w dobrym stanie i w rozsadnej cenie...

smoczycaa

polecam sklep przy ul. 1 maja obok pzu mają naprawdę świetne ubranka dziecięce znanych firm, sporo ubranek praktycznie nowych najlepiej udać się w poniedziałek cena 35zł/kg. masa pięknych ciuszków i tłumy klientów ale naprawdę warto. szczerze polecam

milutenka86

Ja gorąco polecam sklep na bakałarzewskiej w soboty jest 10 zł za kilogram i naprawdę można kupić dużo ładnych i praktycznie nowych ciuszków.

jan

kupujecie swoim dzieciaczkom ubranka uzywane?? toz przeciez te ubrania sa roznego pochodzenia a mozna kupic nowe wcale nie drozsze czy na bazarze czy gdzies tak czy az taka bieda jest  w suwalkach ??

agaa

tak czułam ze zaraz ktos bedzie pisal ze bieda ze uzywane.... po pierwsze nie wiem czy wiesz ze dzieci szybko wyrastaja z ubranek i duzo ich trzeba..  poza tym ubranka na bazarze sa beznadziejnej jakosci  i po pierwszym praniu sie kosmaca i rozciagają ..mysle ze wiekszosc mam mnie rozumie ... a za oszczedzone pieniądze lepiej kupic drozsza zabawke a nie chinskie badziewo z bazaru  

milutenka86

agaa zgadzam się z tobą w stu procentach a że są ciuszki różnego pochodzenia to co z tego jest od tego pralka 90 stopni a później żelazko :)

ja

pisze pani o chinskich zabawkach a czy wie pani skad biora sie ciuchy w jakich miejscach one lezaly na stosach takie ciuchy nieraz trzeba dobrze wygotowac az wrecz

agaa

ja nie jestem taka wrazliwa jak inni ze nosza tylko ze sklepu czy firmowe.... ubrania mozna wyprac co nie i to gdzie one lezały nie ma znaczenia... przewaznie ubranka dla dzieci na ciuchach sa czyste i zadbane...
poza tym forum jest na temat sklepu a nie czyis opinii na temat noszenia uzywanych ciuchów wiec prosze nie wpisywac swoich komentarzy bo sa zbedne

JJ

w mojej rodzinie ubranka dla dzieci często są oddawane młodszym, ja dostaje większe a za małe oddaję następnym i tak to się kręci. i też chodzę po ciuchach w poszukiwaniu okazji  :)  :P

matka

na 1-go maja w/w jest dobry sklep nawet w tanszy dzień jest dużo fajnych ubranek ,na przeciwko straży pożarnej na Mickiewicza też są ładne ubranka i na bazarze w głównej alejce taki nie duży kiosk też można wyszperać super ubranka
gunia

dializa

nie widzę w czym problem tak samo ubrania firmowe trzeba prac tak i te używane. Czy ktoś kupując firmowy ciuszek czyta gdzie są one szyte? przeważnie gdzieś w chinach i te świetne firmowe ubrania murza przejść kawał drogi nie wiadomo w jaki sposób magazynowane i przechowywane więc nie różnią się zbytnio od tych kupionych na ciuchach, i jedne i drugie przed użyciem ja osobiście piorę!

Paulinka...

dzieci bardzo szybko wyrastaja ze swoich ciuchkow i nie oplaca kupowac nowych na 1-maja sa ciuchki zagraniczne a ten kto powiedziaj ze jak ciuchki uzywane to bieda ze lepiej kupic na bazarze(badziewo)ten tak na prawde jaet biedny bo kupuje chinskie rzeczy

mania666

Mam do sprzedania ciuszki dziecięce od o-6 miesięcy dla chłopca. Są w bardzo dobrym stanie ponieważ taki maluszek nie zniszczy. Ciuszki są firmowe i z Angli zainteresowanych proszę o meila  [email protected]

motek79

Polecam sklep z odzieżą używaną,dziecęcą i młodzieżową.Ul.Kościuszki 93.1 piętro.Wszystko na wieszakach,żadnych bubli.Miła obsługa,naprawdę super.

Grażka

Kiedyś zastanawiałam się nad tym, czy kupować używane ubranka dla dzieci. Jednak doszłam do wniosku, że to bez sensu. Znalazłam sklep, gdzie na odzież dziecięca wyprzedaż można kupić bardzo tanie ubranka. Nie ma sensu kupować używanych, skoro można mieć nowe i tanie.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk