• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Seans spirytystyczny - strzały przy TU-154, czy Rosjanie dobijali rannych ?

Zaczęty przez Iguanka, 16 Kwi 2010, 17:50:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Iguanka

Witam, interesuje sie amatorsko zjawiskami paranormalnymi, tudziez dosc nietypowymi rzeczami.
 Bardzo chcialabym skontaktowac sie z wieloma osobami z tamtego swiata (pewnie nie tylko ja); wiele nierozwiazanych spraw, lezy po tamtej stronie swiata. Takze potocznie zwane \'\'wywolywanie duchów\'\', jest dosc inspirujacym zajeciem.
  Ostatnie wydarzenia zwiazane miedzy innymi z katastrofy lotniczej w Smolensku sklaniaja mnie ku mysleniu o zapoczatkowaniu zajmowania sie blizej spirytyzmem, dokladniej: seansami spirytystycznymi.
 Dlaczego katastrofa samolotu w Smolensku? Otoz, widzialam na You Tube krótki, amatorski filmik, nakrecony przez osobe przypadkowa.
 Link--> http://www.youtube.com/watch?v=AZ5Vjjozt3I

12 sek: Uspokój się!
18 sek: Patrz mu w oczy.
21 sek: Uspokój się!
25 sek: Już po...
28 sek: Co, staniesz tu i zabijesz (dokładnie nie słychać). Następnie ruskie krzyki.
48 sek: dawaj gnata
50 sek: nie zabijajcie nas
54 sek: żyję
57 sek: 1 strzał
107 sek: 2 strzał
108 sek- 112 śmiech
114 sek- 3 strzał
116 sek- 4 strzał
-------------------------------------
  Zaczelo mnie zastanawiac glownie to, czy na prawde osoby, które ocalaly w katastrofie zostaly zastrzelone przez rosjan. Ten filmik jest dosc kontrowersyjny, nie mam pojecia co o nim myslec.Zaczelam obawiac sie; Jesli na prawde ten wypadek byl zaplanowany, i NIKT mial nie przezyc, to znaczy, ze jednak wizje poczatku bynajmniej III wojny swiatowej wcale nie beda mylne..
  *Seanse spirytystyczne , to dosc niebezpieczne zajecie, jednak trzeba wiedziec jak sie odpowiednio zachowac, by nie popasc w klopoty. LINK --> http://www.sathan.friko.pl/index_pliki/Page428.htm

Bardzo dugo zastanawialam sie nad tym, by umiescic tutaj post odnosnie tej sytuacji, jaka chce przekazac, obawialam sie, ze ludzie pomysla, ze jestem niepowazna; beda mowic, iz to niebezpieczne, etc. Jestem oczywiscie swiadoma tego, ze moga zaistniec konsekwencje, natomiast chcialabym dowiedziec sie, gdyz byc moze ktos równiez ma podobnie zainteresowania do mnie, jesli tak, to prosze o podzielenie sie swoim zdaniem. Prosze o powazne podejscie do tego tematu.
..walczyć mogę tylko o coś, co miłuję. Miłuję tylko to, co szanuję, a szanuję jedynie to, co rozumiem.  ~A. Hitler

Kartacz

Iguanka

*** Widziales chociaz link filmiku z You Tube? Jesli nie to spójrz, bo widze, ze czytasz miedzy wierszami.
Prosilam o wyrozumialosc, jesli natomiast nie umiesz jej zachowac to nie wypowiadaj sie w ogole.
..walczyć mogę tylko o coś, co miłuję. Miłuję tylko to, co szanuję, a szanuję jedynie to, co rozumiem.  ~A. Hitler

clod

ha ha ha

chyba od innego filmu napisy ściągnęłaś...

Tam po prostu wojsko strzelało w powietrze żeby debi li i hieny z miejsca wypadku odstraszyć.

Tam była też wysoka temperatura więc równie dobrze mogły strzelać dezodoranty w bagażach.

Każdy z lecących borowików, miał przy sobie pistolet i dwa magazynki po 17 nabojów każdy, więc mógł ktoś nawet słyszeć kanonadę.

Może jeszcze ufo się tam ktoś dopatrzy, może ma ktoś nagrany jaśniejący i szybko znikający punkt.

Nie ma co wierzyć w jakieś teorie spiskowe. W momencie zderzenia było takie przeciążenie, że organy wewnętrzne się zrywały, tam nie miał prawa nikt przeżyć, tym bardziej, że samolot przekręcił się o 180 stopni i wszystkich przygniótł.
Tylko rzetelna i wytężona praca jednostki zapewni sprawne działanie kolektywu.

Kartacz

Cicho nie psuj jej nadzieji, niech wywoła ducha i sie upewni.

clod

Lepiej sobie posłuchajcie pieśni Bułata Okudżawy \"Droga na Smoleńsk\":
http://www.youtube.com/watch?v=-urisV2Boyk&feature=related
Tylko rzetelna i wytężona praca jednostki zapewni sprawne działanie kolektywu.

marek p.

a najlepsze seanse SPIRYTystyczne są po Żołądkowej Gorzkiej...Polmos rządzi...

moni

Moje zdanie jest takie: Dziewczynko.. Daj mi swego e-maila a ja Ci to na pewno wybije z głowy.
m.

niepelnosprawny umyslowo

czy Ty aby na pewno jestes zdrowa? Tylko czekalem na takich idiotow wierzacych w spiski i inne brednie.
Wybacz ale nie podzielam Twych sadow.

PS. Zaloze sie, ze masz grubo ponizej 20 lat, co nie?

moni

Takie sianie plotek... I po co? Te wszystkie rozmowy po rosyjsku są kobieto
m.

aaa

szczerze to fotomontarz tego filmiku teraz na internecie wszystko mozna zrobic :)
fdsdf

centrum

nie wiem czy ogladalas inne filmiki, bo przy kazdym jest inne tlumaczenie :) nie popadajmy w paranoje. Ruscy nie sa na tyle durni, zeby zabijac ludzi po katastrofie, wiesz co to by bylo? Filmik jest bardzo nieostry i rownie dobrze, to wcale nie musialy byc strzaly.

nati

ja nie uwazam cie za nie normalna kazdy ma swoje zdanie na dany temat i ty nie wstydzisz sie o nim mowic moze troszke przesadzasz ale to ty takimi rzeczami sie interesujesz nie ja... nie wnikam w to bo po co bylo minelo szkoda bo to naprawde katastrofa ale to nie nam w to wnikac.....

Arens

Powaliły mnie te teorie o dobijaniu rannych,szczególnie patrząc na to ile zostało z samolotu.Ranni po takiej katastrofie ? Dziecko ich w kawałkach zbierali.

Co do reszty to brak słów po prostu...

Straszne rzecz pisać co się myśli ,a nie myśleć co się pisze.
"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem że na świecie żyje tylu idiotów " - S.Lem.

centrum

Proponuje znalezc kogos kto dobrze zna rosyjski i puscic mu ten filmik, zrozumiesz ze nie ma tam takich slow, jak te, ktore przytoczylas. Tam (prawdopodobnie) rosyjscu zolnierze krzycza aby ten czlowiek stamad uciekal i co on tu robi i po co tu chodzi, kaza wszystkim sie cofac. Nie ma nic o zabijaniu, broni itp... Straszne jak ludzie dają sobą manipulować.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk