• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

night club gdzie w okolicy?

Zaczęty przez informatyk, 10 Mar 2010, 23:01:48

Poprzedni wątek - Następny wątek

clod

http://maps.google.pl/maps?hl=pl&safe=off&client=firefox-a&hs=Zjs&rls=org.mozilla:pl:official&q=mazuch%C3%B3wka&lr=&aql=&oq=&gs_rfai=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wl
Tylko rzetelna i wytężona praca jednostki zapewni sprawne działanie kolektywu.

Winston Wolf

Źle mnie zrozumiałeś. Że w Mazuchówce jest to jasna sprawa :), ale czy jest jakiś w okolicy? Bo Mazuchówkę trudno nazwać okolicą Suwałk.
I\'m not here to say please, I\'m here to tell you what to do.

vanillacat

Radze sie uspokoić i pisac albo na temat, albo się pożegnamy  :) A do tematu, to powiem tylko tyle: Ech, faceci  :o  :D
Chodz nierownymi drogami, latwiej wytlumaczysz swoje potkniecia.

obserwator666

inforamtyk a ty gazet nie czytasz?
Nie słyszałeś o pewnych braciach K. których część obecnie odsiaduję wyroki za sutenerstwo?
Na Chopina mieli jeden ze swoich night clubów a czy teraz mają nie wiem bo nie siedzę w tym temacie.
Ale wiem to z pewnego źródła- od samego Junior Koziołka  :P  
Ale swoją drogą nie wiem jak ty wyglądasz informatyk,ale w tych czasach już za darmo kobiety robią striptiz :o

zaroowka

[cytat]a czy teraz mają nie wiem bo nie siedzę w tym temacie[/cytat]
Nie mają - budynek sprzedany, jest tam teraz prywatny dom.
A obecny właściciel niekoniecznie lubi, żeby mu przeszkadzać.
Tak, jestem wredny.
Tak, tnę i cenzuruję.
Debian, Pentax, Habanero!

wojcieeechh

Ja mogę polecić New Orlenas club ale to w Warszawie, często robimy tam wypad z kumplami albo nie raz organizowaliśmy czyjś kawalerski. Mają bardzo kulturalną i profesjonalną obsługę a restauracja jest czynna do 4 nad ranem! http://www.neworleans.pl/ I bardzo oryginalny wystroj, taki barokowy. A tancereczki pierwsza klasa :)

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk