• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

praca w Porta Drzwi

Zaczęty przez ryba30, 11 Cze 2010, 17:27:40

Poprzedni wątek - Następny wątek

brak

brak

brak

Nieznajomy

**** sie bo Ci w morde najebie chcesz sie spotkac  a jak nie to napisz nazwisko to napisz swoje nazwisko to CI pokazemy wtedy frajerze
nieznany

ja

Ucaluj mnie w ****cie nieznajomy frajerze

LOL

PO-PIS

LOL widzę że posiadasz informację z pierwszej ręki  :) ,,porte mają zamknąć,, ha ha dobre żarty. POrta była, jest i będzie. Każda firma ma słabsze i prężniejsze okresy. Z tego co słyszałem to zaczęli tam ludzi zatrudniać, czy to prawda??? znajoma mówiła że ponad miesiąc jadą na okrągło po 12h soboty też się zdarzają, nieźle.

Marlon

oj prawda, za 8 zeta na trzy miechy, a potem umowa na 8-10 lat za dyszkę lub dziesięć piędziesiąt

Miszczu

gdzie ty widziales umowe na 8-10 lat. pozatrudniali mlodych naobiecywali kokosy ze podwyzki beda co kwartal. 10 to bedzie mial jak bedzie mial szpulasa majstra. Zaczna spadac zamowienia i bedzie dowidzenia.

Miszczu

widac jak traktuja pracownikow sam kierownik twierdzi ze pracownicy po 4 latach mniej potrafia niz ci po 4 tygodniach, ciekawe tylko czy mistrzowie lub kierownik chociaz raz zszedl na dol zeby nowego pracownika czegos nauczyc sami nic nie umieja tylko do nas roboli sie przy...a i siedza na komorkach graja i smsy pisza cale 8 godzin pracy

brak

osiem1966

przemow chlopie co sie wstydzisz porta jest ok
aa

brak

brak

brak

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk