• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Kampania wyborcza - walka na plakaty

Zaczęty przez midas, 14 Cze 2010, 12:49:49

Poprzedni wątek - Następny wątek

midas

Wybory w niedzielę – 20 czerwca, nie ma sensu łudzić się, że któryś z kandydatów zjawi się wcześniej w Suwałkach. Można za to odnieść wrażenie, że kampania w mieście przyjęła formę walki na plakaty i banery - im większy baner, tym większe poparcie, tym lepszy kandydat? Patrz: baner Komorowskiego na Arkadii. Nawet w siedzibach klubów niemrawo, tylko plakaty wiszą na słupach, jakieś komitety poparcia były na początku, teraz cisza. Tak się zastanawiam, co mnie ma przekonać do głosowania na Komorowskiego, Napieralskiego czy Kaczyńskiego – ich programy to tylko ogólniki. Który waszym zdaniem jest „mniejszym złem”? Sonda na suwalki.info pokazuje, że Komorowski - http://www.suwalki.info/poll.php

prorok

na autobusach PKS kampania Komorowskiego na całego

adam

tylko ograniczeni umyslowo sugeruja sie plakatami podejmujac decyzje o wyborze wiec im tych plakatow jest wiecej tym bardziej widac za kogo nas \"wladza\" ma

prorok

no ale 100 m2 Komorowskiego na Arkadii to robi wrażenie ;)

Mantra

Ja lubię Komorowskiego, mimo jego częstych gaf. No, ale trudno popełniac gafy jak się siedzi schowanym pod spódnicą partyjną. Osobiście podoba mi się program napieralskiego, może nawet zagłosowałabym na niego w pierwszej turze, gdyby mial jekiekolwiek szanse na wygraną. szkoda ze tak nie jest.

Celek

W pierwszej turze głosuj na tego, z kim najbardziej się zgadzasz. To niepokojące, że ludzie tak łatwo ulegają sondażowej tresurze i nie zagłosują na swojego kandydata bo i tak wygra Kaczyński albo Komorowski. Od tego jest druga tura.

Mantra

zawsze popierałam PO i jeśliby główna walka toczyła się pomiędzy Napieralskim a Komorowskim miałbym naprawdę duży dylemat na kogo oddać głos. Jeśli oddam go na PO nie będę miała najmniejszych wyrzutów sumienia że dałam się kupić reklamie. Nie sądzę że człowiek popierający określonego kandydata mógłby zmienić zdanie o 180 stopni pod wpływem ulotek czy spotów. Musiałby być naprawdę głupi..

Włodzimierz

Głosuję tylko na prawdziwego Polaka Pana J.Kaczyńskiego.

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk