• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Psycholog

Zaczęty przez intense, 12 Lip 2010, 18:40:10

Poprzedni wątek - Następny wątek

intense

Poszukuję dobrego psychologa w Suwałkach. Czy ktoś mógłby mi poradzić kogoś dobrego, kto potrafi pomóc, a nie tylko ściąga pieniądze?

jankos

intense

Zapisałam się do p. Elżbiety Gaczkowskiej na Sejneńskiej. Wie ktoś coś może o tym psychoterapeucie?

ania

Witam,
ta Pani pracuje również w szpitalu i jest bardzo kompetentna. Poza tym umie słuchać i wie jak podejść do pacjenta, więc myślę, że to dobry wybór.
Pozdrawiam i powodzenia

Marcinowy

To prawda, Pani Ela jest znakomitym, licencjonowanym psychoterapeutą z dużym doświadczeniem. Nie mogłaś wybrać lepiej :)

...w SUMie dobre Koncerty widziałem :)

sandra

Oj,Marcinowy nie zachłystuj sie tak .

intense

Aniu, Marcinowy, tak samo pomyślałam, kiedy zobaczyłam że kolejka do niej ciągnie się przez dwa tygodnie :). Mam nadzieję, że mi pomoże...;)

Marcinowy

Sandra, podaj mi trzy powody dlaczego mam nie zachłystywać się? ;) wskaż mi lepszego psychoterapeutę w Suwałkach

sandra

ok,ale nie na forum

Marcinowy

sandra

To moje osobiste zdanie może zresztą bedziesz miał i Ty okazje skonfrontować swoje. Pozdrawiam

Victoria

a gdzie dokładnie ta pani Gaczkowska przyjmuje? i ile kosztuje wizyta?

Onn

Odświeżam temat

Właśnie czy ktoś wie gdzie ta pani Gaczkowska przyjmuje?

Pozdrawiam

dorcia3001

Witam, ja też będę bardzo wdzięczna za namiary na p. Gaczkowską. Pozdrawiam

kasia

Ja byłam w czymś co się nazywa gabinet psychologii zdrowia. Polecam p. Kwiatkowska
bardzo fajna młoda kobieta, mi pomogła, chociaż przy pierwszym spotkaniu wydaje się troche \"szorstka\" :)
no i  trzeba się uzbroić w cierpliwość, bo przyjmuje w Suwałkach tylko czasem
Kasia

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk