• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Ktory sklep jest naj? - Wasze opinie

Zaczęty przez vanillacat, 22 Lip 2010, 15:26:02

Poprzedni wątek - Następny wątek

famfatal88

Jeden pijak w małżeństwie to nieszczęście-dwoje pijaków to katastrofa

przykro

minus dla Pani niskiej szatynki ze sklepu WOJAS , za to, że jak widzi osobę dużo grubszą od siebie która pyta o buty, to nie dość ze brzydko obcina tą Panią od góry do dołu to jeszcze wyskakuje z Textem w sposób ironiczny, że ta Pani nic sobie tu nie znajdzie-szok! Będąc w tym sklepie i widząc ta sytuację odechciało się zakupów w tym sklepie. Tak samo niska chuda blondynka(możne nawet trochę ruda) w sklepie NY stojąc z koleżanką i widząc ze Klientka ogląda jeansy i po prostu je rozkłada by je zobaczy, mówi tekst niby po cichu \" jak mi na rozwala to ja zapier.... \" Kto takich ludzi zatrudnia?

Miss Lucky

ostatnio byłam mile zaskoczona obsługą w sklepie CCC, pani podawała mi wszystkie buty jakie chciałam, szukała dla mnie rozmiarów, pytała jak pasują , proponowała inne.
bardzo profesjonalne podejście - oczywiście buty kupiłam ;)

kocimiętka

W ccc jest bardzo miła obsługa i jest to mój nr 1.
2 Empik
3 h&m

daylight85

również pozytyw dla CCC :)

miałam podobne doświadczenie jak Miss Lucky. w moim przypadku mimo usilnych starań Pani ekspedientki nie udało się jednak kupić butów :( albo za małe albo za duże albo nie było rozmiaru

bartolomeo

shakel

Ja również jestem zadowolony z zakupów w rtv Euro agd. Obsluga na Dwernickiego jest bardzo miła. Wiele razy pytałem się ich o sprzęt. Byli pomocni, chłopaki którzy tam pracują naprawdę znaja się na rzeczy czego nie można powiedzieć o innych sklepach w okolicy.

Na pewno dużym plusem jest to,że jak nie mają czegoś na stanie to bez problemu i za darmo można to zamowić do nich z ich sklepu internetowego. Bez ponoszenia z tego tytułu kosztów.

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk