• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

scheda po Prezydencie

Zaczęty przez foto, 29 Lip 2010, 20:51:46

Poprzedni wątek - Następny wątek

tajna

Hm, a może któryś z nas zechce kandydować? Ja od razu mówię, że nie chcę, to nie dla mnie, ani teraz, ani w przyszłości. Ale może clod?
kulturalne suwałki

Rysiek

Ja będę kandydować. :)
I wygram te wybory.
Dziękuję.

John

No więc jak myślisz kto będzie kandydował i przekona nas?Bo do tej pory tylko cytujesz i mówisz wątpię!Jakoś nie zauważyłem postu pisanego przez ciebie i próby podania kto mógłby startować na stanowisko prezydenta?To tak jak w życiu-Panie Heniu trzeba to zrobić jakoś naprawić!-Ale jak panie panie majster?-No moze w ten sposób?-Nie panie majster nie ma szans!-To moze w ten sposób?-Nie panie majster to trzeba jakimś sposobem,bo to nie pojdzie!-To może tak? o wlaśnie tak panie Heniu!Już jest dobrze!To do widzenia panie Heniu!Bardzo dziękuję za dobrą robotę!A nie ma za co panie majster!-Heniu co chcial majster od ciebie?-A nic przyłazi tyłek zawraca coś tam bredzi o sposobie naprawy,a sam sobie poradził!-Od roboty fachowca odrywa i udaje mądrego!-No to polej Zdisiu,bo mnie nerw wziął na tych z biura co uczą nas i pomysły podsuwają!

Taką zasadę widzę w Twoich wypowiedziach :D
John

URZĘDNIK

stuknijcie sie w głowę pisząc te bzdury JAK ZIELINSKI BY PRZYKŁADOWO ZOSTAŁ PREZYDENTEM TO SUWAŁKI NIE ZOBACZA ANI ZŁOTÓWKI BEDZIE CIĄGNAŁ WSZYSTKO NA BIAŁYSTOK I PIS BEDZIE DZIELIŁ PIENIĄDZE ,NIECH SIEDZI W WARSZAWIE I TAM KRECI LODY ,W SUWAŁKACH POWINIEN ZOSTAC PRZY WŁADZY BYŁY SZTAB J.GAJEWSKIEGO WIEDZĄ CO I JAK I NIECH DOKOŃCZĄ TO CO POZACZYNALI JEST WIELE INWESTYCJI I WIELE PROJEKTÓW DLA NASZEGO MIASTA JAK ZOSTANIE KTOS Z ZEWNATRZ WSZYSTKO PÓJDZIE DO SZYFLADY A SUWAŁKI NA DŁUGIE LATA BEDĄ MIAŁY TYLKO TO CO STWORZYŁ J. GAJEWSKI

Jurek

Co zrobił G i jego ekipa? Z mojej klasy na 35 osób tylko 2 zostały w suwałkach - miały znajomości w UM i mają tam pracę - reszta wyjechała. Po studiach nie wrócił nikt - nie ma do czego.

wojtek_kosynier

[cytat]No więc jak myślisz kto będzie kandydował i przekona nas?[/cytat]
[cytat]Jakoś nie zauważyłem postu pisanego przez ciebie i próby podania kto mógłby startować na stanowisko prezydenta?[/cytat]
Wiesz, mam typy, ale nie będę ich podawał - nawet inicjałami - bo a nuż ktoś później będzie teorie spiskowe wysnuwał...
[cytat]Bo do tej pory tylko cytujesz i mówisz wątpię!J[/cytat]
Czyżby było to ustawowo zabronione?!

Jaćwing

Po prezydencie jest taka scheda,
jak nie zarobisz to państwo nie da,
bo ono na tej zasadzie się opiera,
że aby dać, wpierw przymusem zabiera,
And it greets me with gates open wide : all around me bloodbrothers by my side
and they show me the seat that bears my name :
my place at the table of Oden I do claim. - Bathory

tajna

Hm, no to chyba sprawa jasna, stawiam na Renkiewicza.
kulturalne suwałki

Ptyś, ps. Członek

to może jednak Koniaszewski, którego wybitnem osiągnięciem jest członkostwo w Krytyce Politycznej

wojtek_kosynier

[cytat]Hm, no to chyba sprawa jasna, stawiam na Renkiewicza.[/cytat]

Skoro nie został komisarzem, faktycznie może startować. Czyli się chyba jednak myliłem negując słowa Johna =>
[cytat]Z pewności kandydatem będzie jeden z zastępców[/cytat]. Aczkolwiek z drugiej strony mówi się o kandydaturze byłego marszałka województwa...

tajnapolska

--> Panie Ptyś

Jacek Koniaszewski od dawna jest tylko nominalnym członkiem KP, kiedyś rzeczywiście coś robił w ramach członkostwa, tzn. w suwalskim klubie krytyki. Stawiałem na niego, bo wydaje się być urodzonym politykiem, lubi coś powiedzieć, się pokazać, on mógłby być wszędzie, jak Gajewski. Nie wiem czy panie Ptyś, zauważył pan, że śp. Gajewski zawitał w 2009 roku nawet na mojego bloga. Ale to żaden docinek, czy coś, po prostu prezydent musi bywać w różnych miejscach i tak jest jego rola, również reprezentacyjna. Ja nie podołałbym takiemu zadaniu i myślę, że mało kto. A że Jacka trochę znam, to wiem, że Jacek dałby radę. Tzn. mógłby prowadzić działania merytoryczne w um, starać się o inwestycje, o rozwój miasta, a na uroczystościach dawałby popis ogłady i zrozumienia suwalskiego społeczeństwa.
Myślę, że mógłby pójść nawet o krok dalej i witać suwalczan gromkim hasłem: Nie lękajcie się! To bardzo pasuje do Jacka. To mój czarny koń w tym wyścigu do fotela prezydenckiego.

kloc

TAJNA - więc wydrukuj sobie stronę na którą \"wdepął\" ś.p. były prezydent Suwałk,opraw w ramkę zawieś na ściane! Potem usiąc w fotelu na przeciw i podziwiaj będąc pełen dumy z odniesionego \"sukcesu\" i tej wiekopomnej chwili , która nastapila w 2009 roku!No i w stopce swoich postów  gdzie dodajesz adres swojego bloga dopisuj zawsze-\" ODWIEDZONY W 2009 przez prezydenta Suwałk\"-to podniesie prestiż i doda powagi!

Jaćwing

Kloc - a ty opisaną procedurę powtórz ze słownikiem ortograficznym oprawiając w ramki co trudniejsze jego ustępy, wpatruj się wpatruj,aż przyswoisz sobie wszystkie zasady , które czynią mowę polską tak piękną i wyjątkową:P. To może nie doda ci powagi ani, nie podniesie za bardzo prestiżu ale za to znakomicie wypełni braki szkolne.
Chciałeś walnąć bombę, a spadłeś cicho hmmm jak to kloc w trawę.
And it greets me with gates open wide : all around me bloodbrothers by my side
and they show me the seat that bears my name :
my place at the table of Oden I do claim. - Bathory

kloc

A czytałeś swoje wypowiedzi na forum o suwalskiej policji?Oto próbka twojej \"nienagannej\" polszczyzny!:

----\"Widzę ludziku że nie jesteś już zdolny nawet nicka oryginalniejszego wymyśleć? Nie strugaj pajaca tylko wykażsię jakimś argumentem prezciw moim tezom.\" autor Jaćwing

-----\"Naprawdę przedni z ciebie kuglarz lecz do poziomu blazna inteligencji ci stanowczo brakuj\'e.\"autor Jaćwing

----\"Mirku, spieszę poinformować, że z młodzieńczego buntu dawno już wyrosłem. Zgodzę się że treść moich powyższych postów zachacza nieco o idee ale one dają początek wszystkiemu. Czymże jest taka konstytucja np jak nie zbiorem pewnych ideii np mówiących że wszyscy ludzie urodzili swolni i równi wobec siebie. Jaka jest rzeczywistośc każdy wie ale czy nie jest też ona taka za naszym przyzwoleniem.\"autor Jaćwing

To są kopie twoich postów prawdziwie \"bezbłędnych\" :lol: co do ,których odniosłeś się tak:

----\"PS. Owe tak rażące cię byki to wynik braku edycji na forum, co warto byłoby zmienić.\"autor Jaćwing

I ty mówisz coś o słowniku?Wpatruj sie ,wpatruj!I wyciągnij wnioski!Podpowiedż-jest takie polski przysłowie o naczyniach kuchennych
 :P

tajna

--> Panie Kloc

Doprawdy nie wiem dlaczego miałbym pana zdaniem oprawiać swój blog w ramki? Blog jest od tego blogiem, by istnieć i wyświetlać się w sieci, a nie na ścianie. Mam nadzieję, że się rozumiemy?  Były prezydent nie zawitał sam na mojego bloga, nic nie wiem o tym, by coś komentował. To ja zrobiłem byłemu prezydentowi kiedyś całkiem udane moim zdaniem zdjęcie ( zdaje się, że podczas zawodów badmintona w hali Osir) i umieściłem je w marcu 2009 na stronie bloga. Ciebie może też bym kiedyś umieścił, jeśli zostaniesz prezydentem, ale wątpię co do skuteczności twojej reklamy jako pan \"Kloc\". A może miało być pan Kloss?
kulturalne suwałki

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk