• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Wymiana 2 zł

Zaczęty przez haker, 24 Wrz 2010, 00:32:54

Poprzedni wątek - Następny wątek

haker

Witam.
Mam takie pytanie czy u nas w Suwałkach w NBP wymieniają 2zł na okolicznościowe 2zł (2 zł NG)??

haker

z tego co patrzyłem na internecie to oddział NBP u nas jest na sejneńskiej 13 czyli na poczcie tam można wymienić 2 zł??

Popson

A jakie masz te 2 zlotowki ? z czym ?

haker

miałem 40 sztuk ale mama wydała został mi tylko papież i chciałbym kupić troch sztuk i własnie nie wiem gdzie sprzedaja

Popson

Monety mozesz kupic , popytaj w PKO BP tam na Noniewicza. W oddzialach tez powinni miec *( tylko nie wiem czy w kazdym oddziale maja x sztuk , czy sprowadzaja na zamowienie nunizmatykow )

haker

a u nas w NBP jest jakaś w ogóle tam kasa lub coś w tym rodzaju??

Popson

No jak zadne PKO jak kupuje monety w PKO ? :) No chyba ze to odbywa sie na zasadzie ze ja zamawiam w PKO a oni zamawiaja z tej strony NBP. Bo jakos mam monety , a do Bialegostoku po nie nie jezdze ;-)

haker

a w której kasie w PKO??? i za 2 zł płacisz 2zł czy wiecej???

nerooon

te niektore 2 sa drogie ze sterszych rocznikow 96-97 bo byly male naklady august jelonek rogacz i inne to jak mamaska puscila ktoras z nich w sklepie za 2 pln to zaluj :) wejdz na np na www.e-numizmatyka.pl i sprawdz ceny pozdrawiam
nerooon

nikol7

z tego co wiem to zazwyczaj w poniedziałki każdy bank PKO BP ma nowy rodzaj 2- złotówek i można wymienić na normalne 2 złote. Ja tam w taki sposób nazbierałam ich całkiem sporo
AW

Popson

W banku PKO na Jana Pawla ( dawniej na swierkowej ). Wystarczy zajsc i zapytac czy maja takie monety, i jezeli maja to sprzedadza.  

@Haker : szukasz jakichs konkretnych dwu zlotowek ??

Fikou

2 złotówki? to farsa jest już a nie numizmatyka. Kto ma większe pojęcie o monetach musi się ze mną zgodzić :P.
Słowem nie warto się nimi zajmować... są lepsze monety...

kamil

to można jednak wymienić na poczcie We Wrocławiu na Psie Pole
bo jak ja podchodziłem do kasy wysłać list zapłaciłem 10zł a kosztował 6zł a ona mi wydała 4 zl w tych 2 złotówkach okolicznościowych (ona tam miała tego dużo) i wydawała jak normalne 2 zł
camusyy

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk