• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Fryzjer Elita

Zaczęty przez ketie0, 13 Wrz 2010, 15:41:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

ketie0

Hej . Chcialabym znac wasza opinie na temat salonu fryzjerskiego elita na ul. Noniewicza. Jak oceniacie :)? Słyszalam ze jest tam młody zdolny chłopak? Ścinałyście się u niego?

Ada

Rozma

Akurat moje doświadczenie, a tym samym opinia co do tego salonu nie jest pozytywna. Jedyną dobrą fryzjerką w tym salonie jest pani Marta ( ale tez nie zawsze efekt jest zadowalający). Co do chłopaka- Filipa, odradzam. Dużo mówi, dużo macha rękoma, a efekt pracy jest tragiczny.
Rozma

paola

ja  chodze do efektu! nad erą. pani Edytka i pani Sabinka robia cuda.....potwierdza to fakt ze zeby sie sciac trzeba sie zapisywac z miesiecznym wyprzedzeniem minimum...... a na swoj slub zapisalam sie w marcu (slub w czerwcu na koniec) i nie mialam mozliwosci wybrania godziny! ilosc klientek i klientow mowi sama za siebie......chodzilam do nich jak jeszcze byly w wigrach......a ja w 7kl podstawowki czyli....chodze do nich od okolo 12 lat.... a sa SUPER

subiektywnie

to jest smiesznze, zeby zapisywac sie do fryzjera z miesiecznym wyprzedzeniem

łukasz

nie śmieszne, tylko u DOBREGO fryzjera to normalne
matko jak tu zimno :/

olo1104

ja tam chodzę do anety na 1-go maja kiedyś pracowała u Rakowskiej teraz jest na swoim jest niezła w jakośći i cenie a po za tym niewiem a w piwnicy obok salonu mają niezłe ciuszki w studio szczegulnie po dostawie w poniedziałek.
olszeski

subiektywnie

suwalska mentalnosc... do najlepszych fryzjerow nie trzeba sie umawiac z miesiecznym wyprzedzeniem. To zwylky chwyt marketingowy. Tak jak w zwyklym sklepie wystarczy napisac, ze promocja i smialo mozna zawyzac ceny.

haha

dokładnie!zapisywanie na miesiąc wprzód jest śmieszne.nigdy nie ma aż tylu klientów żeby to robić tym bardziej w takim małym mieście jak Suwałki.Przecież w ciągu dnia pracy można spokojnie kilka razy nałożyć kolor i jeszcze jakieś strzyżenia w międzyczasie. No chyba że ścinają jedną osobę w godzinę to nie ma co sie dziwić.

paola

ale problem macie.....jak nie chcecie czekac miesiac to logiczne ze idziecie do innego fryzjera. przymusu nie ma. jak lubicie jak was scinaja w 5 minut to tez wam nikt tego nie broni. ja nie mam nic przeciwko jak mnie scinaja 45 minut. przynajmniej wiem ze dokladnie i nie musze godzine stac codziennie rano przed lustrem zeby ulozyc wlosy i jakos wygladac... po to jest tyle salonow zeby kazdy sobie wybral. i nie ma co tu sie rozczulac...

Aurelia

Pani Sabinka nieźle strzyże ale niestety mimo miesięcznego okresu wyczekiwania NIGDY nie przyjmuje o umówionej godzinie. Każe czekać, iść na spacer itp - od pół godziny wzwyż trwa opóźnienie i nie są to jednostkowe przypadki tylko stałe. Natomiast Pan Filip... Jego maniery pozostawiają wiele do życzenia, jakość też sie zmieniła na gorsze przez ten czas od kiedy tu przyjmuje. W końcu kto jest dla kogo? No i kwota jaką pan Filip sobie życzy powinna być proporcjonalna do jakości usług. Zwiedziłam już wiele zakładów fryzjerskich w Suwałkach i nadal poszukuję. Z reguły pierwsze strzyżenie jest OK, następne coraz gorsze. Nie pogłębniają wiedzy oraz nie traktują klienta indywidualnie, profesjonalnie. Tylko cennik jest na poziomie europejskim.
Aurelia

Yeti

W Elicie czesałam się i malowałam na swój ślub 31.07.2010.... naprawde efekt był zmiewalający....Czesałam się u Pani Gosi. Mimo tego, że nie miałam wcześniej ustalonej fryzury, poszłam na żywioł to efekt był super....fryzura powaliła nie tylko mnie,ale również i gości na weselu. Fryzurę ona dobiera indywidualnie. A jeżeli chodzi i makijaż w tym salonie, to w słowach nie wyraże tego jak cudownie mnie umalowała taka młoda, ciemne włosy Pani. Mimo tego, że ten dzień by naprawde upalny to makijaż trzymał się, aż sama go musiałam zmyć...przejdzcie się i przekonajcie..pozdrawiam

BIEETA

Filip- to profesjonalista!!! Pracę swoją wykonuje z niezwykłym zaangażowaniem i starannością . Chłopak ma wrodzony talent to artysta. Jego styl może jednak nie podobać się farbowanym \"blond lalkom\", bo on dopasowuje fryzurę tak aby wydobyć z kobiety jej naturalne walory piękna. Dla mnie najlepszy!!!  

Gosia99

Filipa polecila mi przyjacíolka, wlosy mam do ramion i obciecie ich zajelo Filipowi 45minut. Duzo, malo? nie wiem, ale z efektu jestem bardzo zadowolona , widac ze chlopak wie co robi. Moim zdaniem Toni&Guy fryzjerzy chowaja sie przy Filipie. I 30zl za obciecie wlosów to naprawde tanio. Warto tym bardziej ze nie musze spedzac godzi na ich ukladanie.
Minusy salonu Elita: po umyciu wlosów nie dostalam recznika I siedzialam ze sciekajacymi wlosami. Czekajac na wizyte sekretarki/Panie które zajmuja sie przyjmowaniem zapisów zajely sie plotkowaniem a nie klientem.
Filipa jak najbardziej polecam, I radze sie spieszyc bo z jego renoma szybko otworzy wlasny salon.

Rozma

Jak widać, ile osób, tyle opinii. Ja z własnego doświadczenia i znajomych osób, które korzystały z usług Pana Filipa, nie polecam go w ogóle. Chłopak uważa siebie za super światowej klasy specjalistę, a niestety tak nie jest. W tym mieście jest o wiele więcej lepszych fryzjerów i fryzjerek. Tak samo z panią Gosią- jestem pod wrażeniem, że Yeti była zadowolona z jej usług. Nie chcę nikogo krytykować, ale dla mnie usługi Pana Filipa i Pani Gosi, to porażka. Więc lepiej się dwa razy zastanowić niż później żałować:)
Rozma

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk