• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Padma Art Suwalki

Zaczęty przez Paula20, 08 Lis 2010, 10:50:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Paula20

Hej Wam ;] Powiedzcie Mi przyjmuja tam do pracy ? Bylam i dzwonilam to babka mowi ze wsztrzymane ale sama nie wiem ludzie mowia ze biora i ze te babki to zawsze mowia ze nie biora , A chcialam polaczyc sie z dyrektorem to powiedziala ze nie mozna wiec jak z Nim sie skontaktowac? Nawet nie mozna isc do Niego.
Antek

ads_n

Pewnie mają wstrzymaną rekrutację bo mają komplet - idź do ich biura i złóż CV. Jak będą kogoś szukać i zainteresujesz ich to oddzwonią.

magda

nie biorą CV, nawet jak osobiście pójdziesz, od razu jest tekst \" nie przyjmujemy\"!!!
v.k

Michau

nie wpuszczaja dzwiami to walicie oknem?! Nie potrzebuja TO ZNACZY ZE NIE! Polacy... Bo baba w biurze gowno wie nie? wy wiecie lepiej bo wujek Kazik mowil ze biora a baba w biurze to gowno sie zna!
jahoooo

ads_n

Skoro mówią \"nie przyjmujemy\" to należy odpowiedzieć \"a czy mógłbym/mogłabym pozostawić CV?\". Dla mnie to oczywiste.

No chyba, że przychodzisz i 30 razy zadajesz pytanie \"no ale słyszałem/słyszałam że przyjmujecie. Więc jak?\". Wtedy się nie dziwię. Już ich sprawa czy wezmą CV czy zniszczą.

marta

W tej chwili nie zatrudniają, chyba, że na 10 stanowisko kontrolera jakości ;/ porażka

Piotrek

Ja jakies 3 tyg temu moze bylem CV chcialem zostawic, ogolnie sie babka tylko z biura zapytala czy cos ze stolarki umiem ja no, ze nie nie mialem stycznosci a to mowi, ze takich teraz nam potrzeba, co kolega zreszta potwierdzil ktory pracowal tam troche czasu pytajac sie sam brygadzisty. jak CV zostawiasz to licz sie z tym, ze zaraz pojdzie ona do pieca albo niszczarki. Ja do malowa rzucilem 3 dni potem ogloszenie, ze potrzebuje do pracy i jakis z dwiema lewymi rekoma dostal robote, takze nikt tego CV nawet szukal nie bedzie bo na bierzaco sa nowe.
Piter

jamman

owszem mieli przyjmować 100 osób ale plany wzięło w łeb i okazało się ze wszyscy rozpowiedzieli ta informacje ale pracy nie ma i nie będzie.

fakju

Pracuje sie w soboty 1 zmiane, zarobki to najnizsza krajowa plus premie jak ci jej nie zabiorą za jakąs głupote np nieznajomosc 5s. system 3 zmianowy. narazie nie przyjmuja ale napewno będą

ja

fakju a moze wiesz kiedy maja przyjmować?I biorą tylko po znajomosci czy i ludzie z zewnątrz?

brak

fakju

nowa hale buduja to beda przyjmowac kupuja maszyny no ale to do lata moze potrwac. zakochane pary to jedno a brygadziści i kontrol to inna bajka.

jh

fakju a przyjmować beda tylko po znajomości ?bo cv nie chca przyjmować

fakju

narazie nie chca brac bo jeszcze nie maja wszystkiego dopietego dla uruchomienia produkcji. trzeba czekac, jedni robia bo im ludzie cv poprzynosili a innym sie udało samemu

fakju

przyjmuja znowu na kontrolerów. trzeba dzwonic sie umówić, na **** ogloszenie jest.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk