• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Padma Art Suwalki

Zaczęty przez Paula20, 08 Lis 2010, 10:50:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alien

david565

Nie odezwali się  się  tej pory  :/
suwalski czlek

kaśka

Witam, coś się zmieniło w padma? Przyjmują do pracy?

yhy

i cieszcie sie ludzie ze sie nie odzywaja bo to co sie zaczelo dziac w tej firmie to jeden wielki H**

Doktor zgrzyt

W tej calej Padmie to niely burdel jest.Niedlugo bedzie tam Aushwitz Birkenau.Tak zachwalali ze Padma to taka dobra firma,ze tak dobrze placa.Pieniadze praktycznie jak wszedzie a atmosfera ktora tam panuje to jakas jedna wielka tajemnica.Nikt nic nie wie nigdy a wszyscy wiedza.Czeski film.Boja sie powiedziec.Nic dziwnego jak co drugi z ucha strzela.Najlepiej to sie nie odzywac,robic swoje i miec ich w **** gleboko.Takie jest moje zdanie.

Ua

Witam, zmieniło się coś w firmie , przyjmują ludzi ?

gosc

witam .pracuje już kilka lat.Jest ok ,praca lekka,tylko te ich głupie zasady są porąbane,mam nadzieje ,że ludzie w końcu zaczną działac i zbuntują się przeciwko tym \"audytom\" -przecież to jest znęcanie się psychiczne nad pracownikiem,nie wiem czy to jest zgodne z prawem (jakieś głupie pytania,i jak coś jest krzywo położone to zabierają premie)

witek

To samo jak w małkini , jest taka sama firma tylko szef jest tak po**** że na świecie to tylko hitler mu dorównuje.Ludzie tam śię zmieniają jak rękawiczki.

witek

A zresztą parę osób od was tam pracowało .Ich motto to kasa i wyzysk a człowiekiem gardzą.Wejdż na opinie Bd art Małkinia .

brak

Mila

witam.jak tam zrobotą w padmie? przyjmują teraz bo ogłoszenia daja na produkcje , nosiłam cv i jakoś cisza..po ile osób przyjmuja jak daja takie ogloszenie? jest tam bardzo ci ciężko?
mila

Aśkaa

nie wiem jak jest. też jestem zainteresowana pracą tam .jak wyglada praca kobiet tam?? są jakieś stanowiska czy robi sie przy jakiejs tasmie??? coś piszą o pracy w zespole.tzn???

zaneta

Moich cv mieli tam z 5 ostatnie bylo wyslane na e-mail i zadzwonili nie po tygodniu ale po 3 miesiacach i od jutra zaczynam prace, razem ze mna przyjeli 22 osoby

kamil

A jak tam teraz się pracuje? Ktoś wie?
camusyy

Szanowany

Pracuje sie kiepsko, po 3 lat pracy zarabiam mniej niz ludzie pracujacy pol roku, zero szacunku do czlowieka, ponizanie na porzadku dziennym.Wszystko zzalezy od tego gdzie trafisz, jak na linie to zapomnij ze masz jakas godnosc czy cos w tym rodzaju, jak cos sie nie podoba to na Twoje miejsce jest 50 innych chetnych i takie gadanie w kolko.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk