• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Psi Fryzjer

Zaczęty przez niunia299, 18 Lis 2010, 16:20:26

Poprzedni wątek - Następny wątek

niunia299

Witam wszystkich! Poszukuję w Suwałkach salonu dla piesków, mam maltańczyka i chciałabym się dowiedzieć, gdzie w Suwałkach jest możliwość strzyżenia takiego pieska i jaka jest cena takiej usługi. Dziękuje za pomoc. Pozdrawiam.
Niunia

.

Dasz na piwo to ja ci go moge maszynką opitolić.

kasia

Salon \"Dlaczego nie\"na ulicy Żytniej cena takiej usługi wynosi 40-50zł z obcięciem pazurków bez kąpieli.Polecam ten salon,omijaj panią na Słupskiej gdzie jest brudno i niechlujnie.
Kasia

Kobieta

ja również polecam ŻYTNIĄ:)Miło,czysto i profesjonalnie.
AK

ja

Ja też polecam Panią z ul. Żytniej. Mam psa od 3 lat i od samego początku korzystam z Jej usług. Ta Pani ma dobre podejście do psów, jest miła, ale stanowcza jeśli pies próbuje dominować (mój taki jest).

Janek

lepiej zacznijcie ludziska sprzatac po tych swoich psach bo pelno tego wszedzie

nowa

a można prosic jakiś kontakt do tej Pani?

kasia

KONTAKT DO SALONU NA UL ŻYTNIEJ 600171358. DO JANKA WIADOMOŚCI NIE TRAKTUJ WSZYSTKICH WŁAŚCICIELI PSÓW JEDNAKOWO.JESTEM ODPOWIEDZIALNĄ WŁAŚCICIELKĄ PUPILA I SPRZĄTAM PO NIM A TAKICH JAK JA JEST SPORO !!!
Kasia

karol11111

witam a czy ta pani zytniej kąpie  psy
kch  

kasia

Pani na Żytniej również kąpie.
Kasia

anka

owszem na słupskiej nie jest za czystko( na podłodze).ale ta pani bardzo dobrze strzyze.

beata

ja również polecam Panią przy ul. Żytniej, ma podejście do psów w razie potrzeby doradzi, pełen profesjonalizm. Od samego początku strzyże moją suczkę i nie zamierzam tego zmieniać

artur

pani z Żytniej ostrzygła moje psa 1 i zarazem ostatni raz. Musi sie jeszcze długo uczyć.
artur

Yorczek

Polecam Panią ze Słupskiej, gdyż ostrzygła mojego malego yorczka bardzo profesjonalnie. Natomiast Pani z Żytniej wyrywając włosy z uszka dla jego posypała jakimś proszkiem i piesek dostal uczulenia. Bedąc u weterynarza dowiedziałam się, zę nie można robić takich rzeczy. Mojej koleżance ta Pani stwierdzila, że jej Shi-Tzu ma chore uszy a po propstu miala brudne. NIE POLECAM! Pani ze Słupskiej nie tylko strzyże bardzo dobrze, ale potrafi tez doradzic i w przeciwieństwie do Pani z Żytniej nie wyraża negatywnych opinii na innych psi fryzjerów :) pozdrawiam

Baja

Ja swoją maltankę strzygę na Słupskie i  jestem bardzo zadowolona z fryzury. Fakt,  nie jest może za czysto, ale to sprawa drugorzędna, bardziej liczy się fachowość i doświadczenie fryzjerki (przynajmniej dla mnie ). Kolega wystrzgł swoją maltanke na Żytniej - okropnie, \"na łyso\" niby z podowu kołtunów (które dobry fryzjer bez problemu moze rozczesać).

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk