• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Czego nam brakuje w Suwałkach?

Zaczęty przez darioz, 21 Lis 2010, 13:18:56

Poprzedni wątek - Następny wątek

darioz

Wyraźmy swoją opinie czego nam brakuje w Suwałkach w dziedzinie handlu jakich produktów, firm? Co byśmy chętnie chcieli kupować, w jakie marki się ubierać, jakich kosmetyków używać. Może takie informacje pozwolą przyszłym inwestorom sprostać oczekiwaniom mieszczkańców.

ja

magda

tak ogólnie to nowych mieszkań w centrum Suwałk.. dostępnych przeciętnemu mieszkańcowi, odnośnie inwestycji... ja to bym chciała, żeby u nas IKEA zagościła, brakuje w okolicy takiego sklepu, O!
v.k

foto

brakuje mi pracowników którzy za godne pieniadze chcieliby i potrafili pracować

moixs

Pytanie do autora ostatniego postu. Godne pieniądze czyli jakie i jaka praca :)

foto

no właśnie, w cywilzowanym świecie zainteresowany napisałby co może zaoferować i co sobą reprezentuje, a tu od razu \"za ile?\" - unikania takich błedów w kontakcie z pracodawcą powinni uczyć w szkole, Tobie moixs już dziękuję.

zaroowka

Foto - a ja zapytam inaczej - jakich pracowników potrzebujesz? Jakie wymagania? Pytam, bo jestem zainteresowany. Poza tym pisanie na forum publicznym o tym co kandydat może zaoferować jest trochę... dziwne. Takie rzeczy to raczej sprawa między pracodawcą, a pracownikiem.
Tak, jestem wredny.
Tak, tnę i cenzuruję.
Debian, Pentax, Habanero!

armao

Brakuje imprez kulturalnych,koncertów,itp....

moixs

Tak za ile to jest ważne bo dla Ciebie godne pieniadze to pewnie 1200 zł tak jak dla wiekszości pseudo pracodawców którzy wyznaja zasadę \"ciesz się pracowniku że w ogóle masz pracę a nie ile zarabiasz\". Ja tobie również dziękuję bo 3 tys netto to na pewno płacisz na kwartał a ja zarabiam tyle miesięcznie.

karol

Brakuje dużo przedewswzystkim, opisał maixs udcziwych pracodawcdów a nie może da 5zł na godz i się cieszy że jelenia znalazł na necie.... :D a jeszcze brakuje auchen tak jak w białymstoku...
karol

Marian

\"foto\"  zatrudniasz na budowę na czarno za 10 zł na godzinę i pewnie jeszcze podatek odliczasz ....??

niewzne

BARKUJE PRACY ,NOCNYCH APTEK , DOBRYCH LEKARZY , mogłoby byc wiecej super marketów, RESTAURACJI

ZA DUŻO JEST: BANKÓW KOŚCIOŁÓW BIEDRONEK

anetab153

brakuje lekarzy specjalistów, np:okulistów, których w Białym stoku jest sporo

Monia04011

Moi Drodzy... chciałbym otworzyć w Suwałach jakiś biznes i robię mały rekonesans... chciałabym się dowiedzieć co Wy byście chcieli by nowego się tu otworzyło?  Jeżeli restauracja to jaka? bardziej elegancka niż te które mamy czy może z jakąś tylko jedną kuchnia np. chińska? Sklep z ciuchami? i tu do Pań... czy nie brakuje Wam sklepów z fajna, elegancka odzieżą? bo mi włściwie trochę tak. Jeżeli macie coś co naprawdę byście chcieli by tu powstało i urozmaiciło nam życie :) piszcie! Ja jestem chętna by coś takiego nam stworzyć:) Czekam na propozycję! Pozdr :)))  
monia

wamp

no i FOTO zwątpił... jeśli chociaz co drugi pracodawca był by taki jak ten to nawet za 2 tyś nie wiem czy ktoś chciałby pracować...

Moniko04011 proponuję coś chińskiego na lub np obiady domowe na dowóz. Ciuchy...? wydaje mi się ze jest tego przesyt i lepiej w dobre butki zainwestować

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk