• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

rozliczajmy Prezydenta Renkiewicza

Zaczęty przez foto, 22 Lis 2010, 13:11:04

Poprzedni wątek - Następny wątek

foto

zbierzmy wszystkie obietnice wyborcze jakie Czesław Renkiewicz złozył podczas kampanii wyborczej: cele, środki na ich realizacje, terminy i inne i będziemy regularnie nowego Prezydenta Suwałk z tego rozliczać

anonimka

pol

znajoma nie wygrala? ... zbierac to ty se mozesz znaczki lub smiecie na ulicy.

ads_n

Widzę, że nie tylko ja mam obawy przed realizacją obietnic. Jestem za!

Kobieta

foto zacznij od siebie:)posprzątaj swoje podwórko i rozlicz sam siebie :P
AK

a

haha agnieszka taką kampanie zrobila wszystkie sluby oplakatowane nią i co nie wygrala hahaha i dobrze jej tak bo zamiast przeznaczyc czesc pieniedzy na jakis dom dziecka to ona tysiące na kampanie dała
a

ads_n

@a: Renkiewicz, Mackiewicz i Wieczorek też mogli dać na dom dziecka. Okiem przeciętnego suwalczanina mogę stwierdzić, że najwięcej było widać Renkiewicza - przynajmniej na Os. Północ.

uła

trzeba było iść i oddać swój głos. Ci którzy tego nie zrobili niestety winni są sami sobie. Ja osobiście oddałam głos na Pana Renkiewicza i jestem zadowolona, że wygrał. Co będzie - to się okaże. Tak naprawdę nikt nie jest w stanie stwierdzić, który kandydat zrobiłby najwięcej dla Suwałk. Wszystko wyjdzie w praniu...

bleee

tajnapolska

Policzmy się i rozliczmy. Dlaczego Dziennik jest rozkupowany już z samego rana? Wybory pokazały, że mieszkańcy są lewicowi. A Dziennik jest prawicowy. Kto więc i po co go kupuje? Czy jest wśród nas jakiś prawicowy, tajny spisek?
Policzmy się i rozliczmy.

Michau

walnijcie sie w leb pajace. Nie wygral wasz farowyt? to sie wyprowadzcie! NIKT ZA WAMI NIE BEDZIE PLAKAL! TAJNA POLSKA TEZ!
jahoooo

clod

A co tam rozliczać, wiadomo, że to wszystko tzw. \"kiełbasa wyborcza\"
Pamiętajcie, że nikt wam nigdy tego nie da, co kandydat obieca...
niezależnie od opcji
Tylko rzetelna i wytężona praca jednostki zapewni sprawne działanie kolektywu.

mqc

"Socjalizm świetnie nadaje się do fałszowania świadomości zbiorowej, gdyż jest intelektualną pokusą ćwierćinteligenta."

Glon

Clod albo panie Klaudiuszu ,a pan nas nie raczył tą "kiełbachą"?I jak pan sam stwierdziłes:[cytat]Pamiętajcie, że nikt wam nigdy tego nie da, co kandydat obieca...[/cytat]Czyli byłeś pan obłudnikiem goniącym za władzą!No i juz teraz nie widać w "stopce"pana postu linku do tych cudów,któreś pan raczył zapodawać!O Jezu!ręce i nogi opadają i ktoś taki jest forum adminem!

clod

Glonie

Tak się składa, że niezbyt dokładnie czytałeś moje ogłoszenie, tam nie było ani jednej obietnicy. Ani tym bardziej żadnych cudów tam nie zapodawałem.

Obudź się, ewentualnie wytrzeźwiej.
Zawiadamiam Cię, że wybory były w ostatnią niedzielę, więc pewnie się zdziwisz, ale wielu spotów i linków do ogłoszeń wyborczych już nie zobaczysz...
Tylko rzetelna i wytężona praca jednostki zapewni sprawne działanie kolektywu.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk