• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

54 sylwester

Zaczęty przez ZAWIEDZIONY, 11 Sty 2011, 13:06:57

Poprzedni wątek - Następny wątek

ZAWIEDZIONY

bar 54...odradzam wszystkim zainteresowanym ....mielismy to nieszczescie spedzadz tam sylwestra2010,ktory byl najgorszy w naszym zyciu... strasznie zawiedlismy sie wszystkim dosłownie. przez caly wieczor czlowiek nie zobaczyl chocby malego usmiechu na twarzach obsługi i szefostwa, to tak jakby tam byli za kare, ubior calej obslugi byl zenujacy tak jakby to byla zwykla patupajka  a nie ZABAWA SYLWESTROWA szef w zwyklej bluzie, ochronirz ubrany tak jakby wlasnie mial isc na wykopki a nie na bal sylwestrowy ,a wystarczylaby zwykla czysta koszula !!! szefostwo i ochrona wrecz chamska i arogancka...nic dodac nic ujac .....nabili nas w butelke i tyle, mialy byc jak to na sylwestra zabawy,konkursy,karaoke,nauka tanca latino(zabawa) nic z tych rzeczy nie mialo miejsca,fajna muzyka(muzyka kiepska bez wielkich przebojow,w kolko to samo itp. mialo byc do kupienia w barze piwo w beczkach 10 lit, ktorego oczywiscie nie bylo jak sie pewnie wszyscy domyslili tylko wodeczka bo drozsza ...a jak wplacalismy pieniaki na bal to takie zapewnienia byly:(....byly za to kłotnie pretensje i straszenie ze strony ochrony (jak sie wychodzilo przewietrzyc sie to juz nie chcial wpuszczac bo mu sie przy drzwiach stac nie chce) , i obslugi i dodam ze nie bylo to po polnocy ale zaraz po godz.20 ze jaczyli na samym poczatku wiec nikt nie byl nawet podpity itp bo poczatek byl o 20godz ze jak sie nie podoba to aut... w wyniku czego goscie z kilku stolikow opuscili lokal o21godz.szok prawda!!.........nawet odliczania przed polnoca czlowiek nie uslyszal i sami musielismy sobie odliczac :(  impreza miala byc do ostatniego klienta oczywiscie ....a byla do ok.3,00 i DJ przez mikrofon poinformowal wszystkich ze to juz koniec i nam serdecznie dziekuja...czyli poprostu WON I KONIEC  ja osobiscie nigdy juz tam nie wstapie,pewnie podobnie zrobi tez prawie te100osob ktore tam niestety byly...na \"super\" balu sylwestrowym :((
janusz

gosc

Powiem szczerze że jestem zdziwiony tym postem. Większość co pan zawiedzony napisał to prawda. Impreza zaczeła sie o godz 20 .. Obsługa jak obsługa w każdym innym lokalu. Nie zwracam uwagi na ubiór .. pani barmanka co miala wyskoczyc w sukni sylwestrowej na barze? Mi o zadnych zabawach konkursach karaoke czy nauki tanca nie wspominano gdy umawialismy sie na sylwestra *za 50 zł od osoby.  U nas z wyjściem problemu nie bylo jak i u wszystkich chyba innych przed lokal przed godzina 24! Jednemu stolikowi nie pasowało ze w sali dla palących palą to wyszli, wiec nie rozumiem po co tam zamawiali miejsce.  W kwesti do której była impreza to nie wiem bo my wyszliśmy jakoś przed drugą jak i reszta gosci . Najwidoczniej juz same niedopitki zostali to i zamkneli.. ja nigdy nie siedze na upartego w lokalu gdzie sie nic nie dzieje. Rewelacji sie nie spodziewałem za 50 zł tak ja i moi znajomi. W tamtym roku Sylwester byl taki sam i w tej samej kategorii cenowej jedynie menu mieli inne. Szukacie lepszych wrażeń zapraszam na Sylwestra do Hotelu Gołębiewsiego lub Sobiesiego z Warszawie za 800 zł od pary.

Iza

my bawilismy sie w gamsie nam sie podobalo a znajoma tez byla w 54 i mocno sie rozczarowala szkoda bylo nawet tych 50 zl bo nie bylo warto za co kolwiek tam placic
Iza

xiaozhengm

Afsoon

What if in return for shirnag this information you found out that five other people at the party also enjoyed the logger shows, would that make you more willing to open up. Also, remember that you should always have an option to hide whatever you don\'t want shared.

Sol

Je1 taky něco s tělem podniknu, ale buď ne1hodou z nějake9ho podnětu, anebo až to bude faplně krize a to může trvat ještě desedtky let :) Ono by mi stačilo jedt dvakre1t na čundr a je to. Nebo se<a href=\"http://tiwqmd.com\"> zoamlivat</a>.

Kahled

Liško, když se tu mluvilo aa otve9m vzelhdu, nedalo mi to a musela jsem se podedvat. Teď jsi asi ztratila kousek sve9 anonymity, třeba tě budou na ulici pozne1vat cized lide9 :DZaujalo mě, že jsem ti trochu podobne1, tak si tu hned musedm přihře1t poledvčičku, když se tu chve1led tvůj vzhled. Brfdle nosedm taky, ale až v poslednedch letech. Ale nos me1š mnohem hezčed. Je1 jsem se s tedm svfdm frňe1kem něco natre1pila (a okoled občas tre1pilo mě).A na tělo by to chtělo de1t si trochu do těla, jestli s nedm nejsi spokojene1. Taky si to sama furt ředke1m, že celfd den prakticky sededm na zadku. Snad mě nadche1zejedced jaro vyte1hne z dedry a něco podniknu :) http://uzyflb.com bkfpurntid [link=http://nafeisx.com]nafeisx[/link]

plaza del sol

A gdzie w tym roku warto iść? Czasu jeszcze niby dużo, ale wiadomo jak to jest. Tydzień za tygodniem i zanim się obejrzymy i już grudzień, a potem miejsca zarezerwowane wszędzie i nie ma gdzie powitać nowego roku

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk