• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Młody Ekshibicjonista

Zaczęty przez Afrodyta, 17 Sty 2011, 13:06:13

Poprzedni wątek - Następny wątek

Afrodyta

W maju ubieglego roku wracajac do domu spotkalam ekshibicjoniste. Sciagnal przedemna spodnie i a w reku wiadomo co.... Kryzknelam na niego to uciekl. W grudniu sytuacja znowu sie powtorzyla. Zajscie zostalo zgloszone.

Najgorsze jest to ze ma on ok 14-15 lat ok 160 cm. Jak narazie to tylko pokazuje... ale co bedzie za kilka lat. Bedzie gwalcil !?

Przypadkiem dowiedzialam sie, ze nie tylko ja go spotkalam.
Uwazam, ze nie mozna byc obojetnemu w takiej sprawie.

!!!

Mnie to samo spotkało w połowie grudnia.Zgłosiłam ten fakt od razu na policję ale czy przyjechali pod wskazany obszar to nie wiem

!!!

Do wcześniejszej mojej wypowiedzi:po pewnym czasie na 90% widziałam tego samego chłopca przez okno w szkole romskiej na Kościuszki.Nie miałam czasu żeby wejść do środka i zawiadomić policję ale jak drugim razem go zobaczę to wejdę i powiadomię policję. Takich twarzy się nie zapomina

Aga

mozecie go jaos opisac??chodzi w spodnoiach dresowych??szczupłu??szedł za mna taki małolat, nie wiem po co.

Afrodyta

szczupły ok 160 cm, jak za mną szedł to miał biały kaptur zasłaniający mocno twarz. Spodnie chyba jeansy nie pamiętam. Ja go spotkałam na parkingu przy bazarze na 1 maja. Ale idąc dzisiaj do pracy waryńskiego widziałam go jak szedł z kolegami...

Wyszykuje osoby która akurat idzie sama i wokół też nikogo nie ma. Ja mam teraz przy sobie gaz pieprzowy :)

gass

byl w szkole romskiej, czyli cygan jeden. nigdy ich nie lubilam, tzreba tepic to plemie, bo tylko kradnie i straszy. a u nas jeszcze szkole im robia, tfu. wydalic ich, jak we francji

Afrodyta

raczej to nie jest cygan, bo jest jasnej karnacji i ma jasne włosy.

gosc

Aga

to pewnie ten, osttanio boje sie chodzic bo 2 razy sie zdarzylo ze szedl jakis maly typ za mna na osiedlu, przy klatkach.ale zawsze spieprzalam.

MoszeGoldblant

Do Afrodyty za Wikipedia):
Afrodyta (gr. Ἀφροδίτη Aphrodite) – w mitologii greckiej bogini miłości, piękna, kwiatów, pożądania i płodności. Najbardziej urodziwa z bogiń antycznych mitów.
Z takim nickiem nie powinnas sie bulwersowac,tylko pokazac chlopaczynie co i jak ;)
+/-

!!!

On za mną też szedł tylko jak zaczeło mnie niepokoić że ktoś tak długi czas za mną idzie ramie w ramię to się odwróciłam i to co zobaczyłam było mi szokiem(on szedł za mną cały czas i się onanizował)po nawciskałam mu trochę i stał i kończył swoją rzecz jaką zaczął ja odbiegłam dalej i zadzwoniłam na policję. Był ubrany w dzinsy ciemną bluzę z obszytym kapturem (kaptur miał na głowie)jest karnacji białej ale na 90 % że widziałam go w tej szkole może i tacy co mają problemy w szkole takiej normalnej  tam się uczą

Aga

no co za typ.i wez tu chodz po ulicach.

!!!

no i takiej normalnej tam sie ucza i mial kapturek obszyty pamietajcie koniecznie obszyty no i on szedl za mna i jak przyspieszalak kroku to i on tez przyspieszal kroku i cos mu wystawalo z kroku jak sie odwrocilem to wlasnie zauwazylem ze tobil i konczyl to co zaczal ale pamietajcie ze byl w obszytym kapturze no bo to wazne moze sie ktos tym zainteresuje no i jak bedziecie szly to sie nie odwracajcie bo takiej geby sie nie zapomina i bym w obszytym kapturze kurcze takiego nie widzialam nigdy tego sie nie zapomina ja zawsze widzialam nie obszyte ten to jest unikalny ;( boje sie wychodzic z domu i on jak tak szedl za mna to konczyl to co mial czelnosc zaczac co za bezwstyd ale pamietajmy ze byl w OBSZYTYM kapturze i to nalozonym na glowe. bojmy sie!!!1

Afrodyta

do !!! u mnie tak samo to wyglądało, tylko że jak on podszedł do mnie to złapałam go za ten kaptur a on się wyrwał i uciekł. Jak go teraz spotkam i nie bedę miała butów na obcasie to mu nakopie, a po zatym w kieszeni noszę teraz gaz pieprzowy :)

Celek

Szkoda, że nie ma w mieście jakichś urodziwych ekshibicjonistek :(

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk