• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

zespoły weselne

Zaczęty przez jacek10076, 03 Lut 2011, 11:02:21

Poprzedni wątek - Następny wątek

jola

Inpuls chyba sam siebie chwali co nie Panie Witku

anula

bawilam sie na kilku imprezach z in pulsem i nikt nie nazekal wiec sa dobrzy gooracooo polecammmm pozdro chlopakom
anula

Janek

byłem w sierpniu na weselu gdzie grał zespół KOMETA miła zabawa wspaniały solista serdecznie   polecam.

monia

Mister Night gra super, mogliby tylko mieć jakiś fajny strój zespołowy.
monika suchocka

AagA

ja polecam The danc sama też go biorę
Agnieszka Brodowska

madzia

madzia

mika

ja też postawiłam na the dance na swoje wesele :) mam nadzieję, że będę zadowolona z wyboru :)
Monika Balcer

Mila

a czy ktoś może cokolwiek powiedzieć o zespole partner lub z-band?
mila

renata

U mnie grał Selekt i naprawdę godni polecenia! Super śpiewają, super zabawy oczepinowe i muzyka dostosowana do tego co podoba się gościom bez względu na wiek! Moja siostra też ich już zamówiła bo naprawdę potrafią poprowadzić wesele. Młodzi fajni i godni polecenia! The dance drogo się cenią a nie odbiegaja od innych, mister night ok!

basia

ja wybrałam zespół Convers. mam nadzieję, że będziw fajna zabawa na moim weselu-zobaczymy we wrześniu.
Barbara

kasia

Byłam na kilku weselach dla mnie jak najlepiej bawiło sie przy zespole KEYS, są super i mają niepowtarzalne konkursy, krótkie przerwy i super biesiadę POLECAM!!!
Kasia

Emi

Ja  polecam Eden u mnie będą grali
Emi

gucio

Polecam Selekt - naprawdę super wesela prowadzą!!!d
gutowski

brak

brak

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk