• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Drzwi wewnętrze

Zaczęty przez witek25, 09 Kwi 2011, 13:39:28

Poprzedni wątek - Następny wątek

witek25

Cześć, planuję wymienic drzwi pokojowe u mnie w domu. Wiecie gdzie w Suwałkach mogę kupić ładne i w miarę nie drogie?
witek25

jankos

tak chcialbys dobrze a najlepiej za darmo polaczku pozdro  :lol:

supermenka83

na pewno kupisz w Magdzie, ul. Bakałarzewska 21, ładne i niedrogie:)
supermenka

botox

najlepiej sam wystrugaj bo wszystkie strasznie brzydkie są

.....................jestem ciekawy kiedy zaczniecie zakładać wątki gdzie kupić chleb

jola

a ja kupiłam w Multiplexi! niedawno otworzyli na kościuszki 5 salon:) drzwi fajne i niedrogie...i maja montaz co dla mnie było plusem. pozdrawiam

n_

w Almacie, duży wybór, rozsądna cena, miła obsługa ;)
ul. Przytorowa 23

jarek

tak, w Almacie nawet bardzo miła i fachowa obsługa jest, babki wytłumaczą lepiej niż nie jeden fachowiec, kupiłem drzwi na cały dom i niezły rabacik dostalem. Polecam

maj

botox jak jestes taki chętny do pracy to sobie siedź i strugaj, ja poszedłem do multiplexi i kupiłem fajne i niedrogie drzwi. mają inne modele niż cała reszta w suwalkach, pozdro

marek

kupiłem drzwi w Multiplexi i wszystko z nimi ok! duzy wybór wzorów maja, żona nie mogła się zdecydować które wybrać!polecam!

Hanna

Mieszkam w Olecku. Dla mnie drzwi wstawiało dwóch chłopaków. Przyjechali przedstawili ofertę kilku firm, wymienili mi zewnętrzne z Gerdy, wewnętrzne część z DRE część z Porty. Montaż mieli w extra cenach. Kontaktowałam się z nimi mailowo [email protected]

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

Sylwester

Największy wybór drzwi wewnętrznych jest w Celsie przy  ul. Bakałarzewskiej 21. Mają dużą ekspozycję i dobre ceny! Można kupić razem z montażem. Ja jestem zadowolony. Robią szybko i solidnie.

bunecka

Ja wzięłam wewnętrzne drzwi białystok w Wawruku. Polecili mi Portę i to był dobry wybór, ponieważ ich nowa kolekcja idealnie pasuje do mojego skandynawskiego wnętrza

Ekspert Porta

Witam. Dziękujemy za rekomendacje naszych drzwi. Dla wygody klientów rozwijamy naszą ofertę z rozwiązaniami nietypowymi, które umożliwiają zamawianie drzwi z uwzględnieniem potrzeb klientów - składa się na to możliwość wyboru wzoru i koloru drzwi, a także typu okleiny, rodzaju przeszklenia oraz wymiarów drzwi. Zapraszamy na naszego bloga, gdzie publikujemy wiele porad i inspiracji https://www.porta.com.pl/blog/post-109-nowe-rozwiazania-nowe-mozliwosci-sprawdz-jak-zmieniamy-sie-dla-ciebie.html .
Pozdrawiam Ekspert Porta

Filipka

Drzwi w naszych domach to pierwsza rzecz z jaka mają do czynienia wszyscy którzy nas odwiedzają.Warto więc w nie zainwestować by były eleganckie, trwałe i wytrzymałe.Dobrą ofertę na drzwi wewnętrzne ma firma Ekoplast Z Krakowa.Warto odwiedzić ich stronę i poznać produkty które mają w swojej ofercie http://www.ekoplast-krakow.pl/produkty

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk