• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

zespoły weselne

Zaczęty przez jaro1999999, 20 Maj 2011, 09:23:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

marta

Ja wybrałam i polecam zespół Amigo,chociaż nie piją.

gosc

Polecam zespół Klezmer z Gołdapi. Grał u nas na weselu i wszystko było przeprowadzone profesjonalnie, naprawdę warto

magda

Witam czy ktoś wie że z zespołem The Dance gram wokalistka o danych osobowych Paulina Chakecka? jeśli tak czy to jest prawda????? Nie wyobrażam sobie, żeby ona miała być  na moim weselu  ?:? dajcie ludzie szybko znać
v.k

kaśka

Tak Paulina Chalecka gra teraz z zespołem The Dance

magda

dzięki za informację a ma ktoś namiar na zespół Retro? co o nich sądzicie?
v.k

foto

Byłem na weselu z udziałem Pauliny i przyznam,że ma bdb wokal,więc w czym problem?

anula

No w czym może być problem, pewnie zazdrość
anula

gosc

a czego może zazdrościć jej panna młoda, która nie chce jej na swoim weselu?

alllldonka

Hej ja polecam zespół PART-NER z olecka , grali u mnie na weselu i naprawdę wszystkich zaskoczyli i to miło, swoją pracę wykonali super. Polecam!

asia25

Czy jest w Suwałkach lub okolicach zespół, który zagra naprawdę dobrze?! Znalezienie zespołu to jakiś dramat. Repertuar nie zmieniony od 30 lat, wszyscy grają to samo: disco polo, Żono moja, Kolorowe Sny. Jeśli są dziewczyny z pięknym wokalem to repertuar z młodości naszych babek...

kaloryfer

asia25, zdecydowanie nie ma u nas dobrych zespołów. Szukaj w Białym, Warszafce albo najlepiej zagranicą!

Olek

Jest duży wybór w zespołach a co do repertuaru to przecież sama decydujesz co chcesz żeby grali, stare, nowe, disco polo, czy tez disco zagraniczne- co tam chcesz. Płacisz i wymagasz. Pozdrawiam wszystkie fajne zespoły Crezy Dance, Mister Night, Selekt, Keys, Convers, Nocny Patrol, Passion i inne :)
szara naga jama

zuza

Myślę że na naszym lokalnym rynku coś da sie wybrać i wcale nie trzeba szukać dalej. Ostatnio na różnych dozynkowych (i nie tylko) imprezach grali InPuls, Infactor i Age Project. NIe wiecie jacy oni są na weselach?
anna p

bash

Polecam zespol \"Bailar\" z Bialegostoku

DOROTA

Polecam zespół Retro !! Czy ktoś wie jak gra na weselach zespół Marathon z Ełku?
BALCERAK

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk