• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

piraci z KARAIBÓW

Zaczęty przez kinofan, 21 Maj 2011, 22:43:58

Poprzedni wątek - Następny wątek

kinofan

Wróciłem właśnie z filmu.Piękny,ciepły wieczór.Johnny Depp jak zwykle niesamowity. Penelopa też chyba lepsza niż Keira.Co myślicie? to już ostatnia część czy coś jeszcze wymyślą i czy warto? dobranoc :)

KB

Film super.Rozrywka i rekreacja na 100%
Krzychu kowalski

fahrenheit

Mi też sie podobało, ale ciekawi mnie co stało się z tym księdzem co go syrena porwała. Efekty 3D za to średnie dla mnie, nie powalały, bardziej zainteresowała mnie reklama następnej części transformers, na to na bank się wybiore.

rrr

Jak słuchałeś opowieści co robią syreny piratom, kiedy już zabiora ich na dno to chyba nie trzeba tłumaczyć co się stało...
Film ogólnie fajny, nareszcie więcej Jacka Sparrowa. Penelope idealnie dobrana do roli, a końcówka była świetna.
w 2013 będzie 5 część piratów.

fahrenheit

Napewno dla tego gścia ta syrena nie zrobi tego samego co dla pozostałych, wynika to z treści filmu. Spotkamy się w 2013 na forum i przypomne Ci.

ramzes

Słuchajcie z tą 5 częścią to prawda? Mam nadzieję bo niezależnie od opinii nt  poziomu na każda kolejna chodzi coraz więcej widzów.To nie zawsze się zdarza.A swoją drogą co te syreny robią? :)

fahrenheit

Syreny gwałcą a potem zjadają marynarzy:)

rrr

O matko. Nie chodziło mi że go zgwałciła i zeżarła z koleżankami. Myślałam bardziej o tym, ze skróciła jego cierpienia i utopiła. Ale w sumie... był taką fajną postacią że szkoda faceta.

Powiem Wam że bałam się tej części po odejściu Blooma i Keiry, ale zupełnie niepotrzebnie. Teraz mam wrażenie że poprzednie części były nudne, bo za bardzo kręciły się wokół tamtej dwójki,

4 część jest zdecydowanie dla fanów jacka Sparrowa. Ci, którzy widzieli scenę z pączkiem, pościgiem ulicami Londynu i samą końcówkę na wyspie, wiedzą o czym mówię.

Chętnie poszłabym jeszcze raz.

ramzes

Dzięki za naukę :)ten podwodny gwałt to rzeczywiście nieprzyjemna sprawa,zwłaszcza ze kończy się zabójstwem. Ale..nikt nie mówił że życie pirata to wyłącznie sielanka

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk