• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

henna na rzęsy

Zaczęty przez Tunia, 22 Maj 2011, 16:49:25

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tunia

Witam,
polecicie mi gdzie dobrze robią hennę na rzęsy?
Nigdy nie robiłam, a chętnie spróbuję alby odpuścić sobie malowanie się w lecie :)
Tunia

dorcia3001

Pani Ksenia (salon Belleza) na Kowalskiego albo w Kosmyku na Minkiewicza. Kosmetyczki z obu salonów są super.

aneta

Zdecydowanie polecam w salonie Elita na Noniewicza koło Kruka (budynek obok, tuż pod szkołą języków obcych), a szczególnie tam panią Marię. Robiła mi ona i jakaś stażystka później, ale pani Marii zdecydowanie lepiej poszlo :)

michael

michael

Maria

Studio urody Sylwia Franko na Ogińskiego,szefowa sama robi i jest ekstra sama robilam polecam!!!!!
Maria

Samosia

A ja sobię sama robię i jest świetnie. Henna w kremie kosztuje jakies 8 zł, starcza na jakies 10 razy. Dodatkowo nie ryzykuję, że kosmetyczka z gustem innym niż mój zamiast wyregulowac moje brwi, zrobi z nich np. cieniutkie kreski.

basia

Polecam Panią Emilkę jest bardzo dokładna,ja zawsze jestem zadowolona z jej usług z henny także to jej nr 513 505 723
Barbara

Lady of Shalot

Możecie polecić gdzie można zrobić prawdziwą, naturalną hennę, bo ta sztuczna, na bazie chemicznych barwników podobno strasznie uczula...

kasia

kazda henna ma w sobie barwkik czyli własnie henne....skoro cie uczula henna w kremie to i w proszku najzwyklejsza bedzie uczulała.
Kasia

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

mirelcia

hej dziewczyny, ja używam henny z Rosmanna, zużyłam już kilka opakowań i jestem zadowolona

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk