• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

filmy które Nas ukształtowały

Zaczęty przez foto, 25 Cze 2011, 00:08:49

Poprzedni wątek - Następny wątek

foto

właśnie na jednym z mniej popularnych kanałów TV obejrzałem jeden z filmów, które wiele lat temu mną wstrząsneły i bez wątpienia odcisnęły swoje piętno na to kim jestem i jak myślę, kto zgadnie jaki film? jakie są wasze \"filmowe kamienie milowe\"

egor

serial \"Miasteczko Twin Peaks\". Czekałem cały tydzień na kolejny odcinek w piątkowy wieczór i z każdym odcinkiem czułem jak nowe \"klapki\" otwierają sie w moim umyśle

biospec

foto z tonu wypowiedzi wnioskuję, że pracujesz w policji więc mój traf jest taki: czyżby były to \"psy\" lub \"psy 2\" --- :-/

mnie żadne filmy nie kształtowały - wiem czego chcę i nie muszę wzorować się na filmach i wzorcach przez nie lansowanych, natomiast dobre kino zawsze pozytywnie mnie nastraja, chociaż i tak to tylko realizacja wizji wg pewnego czyjegoś scenariusza - ja wolę sam tworzyć swoje scenariusze i przekładać je na realne poczynania

małpa

Światopogląd,który jest dla mnie wyznacznikiem czyli szczerość i dystans (jedno drugiemu przeczy)do ludzi i ich zachowań,który w sobie mam zawdzięczam między innymi dzięki filmowi \"WOLNA SOBOTA\"z udziałem pana Wojciecha Siemiona!Gorąco polecam!Tą krótką,ale wartosciową fabułę!Film jest na YT pod takim samym tytułem!Co o nim sądzicie?

Blacha22

Mobilizacjaaaa :)

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk