• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

najlepszy autoserwis w Suwałkach

Zaczęty przez ludi, 24 Lip 2011, 19:08:41

Poprzedni wątek - Następny wątek

ludi

Witam, do tej pory serwisowałem auta w ASO lecz jak wiadomo jest to ewidentne zdzierstwo nie mówiąc nawet o cenach części. Czy jest w mieście jakiś w miarę profesjonalny warsztat samochodowy nieautoryzowany (odpadają garaż u Pana Mietka) wyposażony w najnowszą aparaturę (choćby podnośnik i narzedzia) gdzie wykwalifikowany mechanik wymieni mi poprawnie np. rozrząd czy też koło dwumasowe lub wyreguluje luzy zaworowe.
Bez żadnych obaw będę mógł zostawić u niego auto i mi zrobi to dobrze a przy okazji niczego nie zepsuje?

missio

Z tym raczej słabo. Ale szukaj... a gdy już znajdziesz i skorzystasz to napisz tutaj bo każdy z nas chciałby mieć do dyspozycji takiego mechanika co nie popsuje czegoś.............

Janek

O 19 na TVP1 jest dobranocka, tylko tam istnieją tacy mechanicy :)

papiarz

z tym chyba ciężko u nas. Ja jeżdżę serwisować do białego : www.tech-car.org/kontakt.html

Krszyś

Wg mnie dobry warsztat to np \"Jednostka\" (koło TP SA). Jedynie cena czasem wydaje się być za wysoka ale znają się na rzeczy.

Natomiast odradzam kategorycznie warsztat po lewej za kauflandem ze stacją diagnostyczną. To co wyprawia ich kierownik, jak zachowuje się w stosunku do klientów (którzy mają własne zdanie) woła o pomstę do nieba. Wysłał synów na studia inżynierskie na PB i myśli, że świat podbije. Nawet zbieżności nie potrafią ustawić  :@  kierownicy w starej audi się bali odkręcić \"bo poduszka wystrzeli\"  :lol: najgorszemu wrogowi bym nie radził naprawiać tam auta.

Zenek

Omijać szerokim łukiem zakład diagnostyczny na Reja!!!!!
Porażka!
Zenith to ja

Tomek

co racja to racja, ten warsztat za kauflandem jest prowadzony przez wyjatkowego gbura ktoremu woda sodowa uderzyla do glowy. traktuje klientow jak bydlo

vip

jest taki jeden, w Raczkach :) na wylocie na Olecko.

emolinek

a jak robić przegląd to tylko w wiżajnach;)

ALF

na 23 października - Złotożyński prowadzi. trzeba czekać bo kolejki cały czas do nich są, ale jak coś stuka to wymienią to co stuka i gites. A też ceny to normalne - nie z kosmosu.
ALF

SZYMON

Robiłem ostatnio autko w warsztacie na Lipowej. To jest przy drukarni. Nowootwarty, w sumie ciężko znaleźć. Tani, do dogadania i bezproblemowy. Jestem zadowolony i wiem już na pewno, że tam wrócę jak zajdzie potrzeba. Pozdrawiam

mietek z blaszaka

Ludzie ale co z trudniejszymi naprawami, wymienić łącznik stabilizatora czy klocki mogę u siebie w garażu. W takich naprawach specjalizują się wszyscy i tu ciężko coś zepsuć.
Ale wymiana sprzęgła + koło 2 masowe, czyszczenie wtryskiwaczy,
regeneracja alternatora czy założenie paska rozrządu itd. już wymaga fachowości.
A gdzie nie zajedziesz tam pełno małolatów i weź miej zaufanie że czegoś nie spierniczy  :/

Popson

A co to za roznica, czy spierniczy robote mlodziak czy starszy mechanik ? Warsztat powinien byc ubezpieczony, i w razie takiej akcji wyplacic odszkodowanie. Juz pomijam ze ludzie tam pracujacy POWINNI byc zorientowani w temacie, ale jak wiemy to roznie z tym bywa.

Franek

tylko nie pan Karaś potrafi niezle spiepszyć, omijać z daleka
Mateiusz Iwanowicz

pqblo

dlaczego s****  ?durzo się od niego nauczyłem a pomylic sie ludzka rzecz

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk