• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Jakie macie telefony ?

Zaczęty przez kary, 29 Lip 2011, 09:05:33

Poprzedni wątek - Następny wątek

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

ola5601

lokimez

W sumie to na chwilę obecną korzystam z Samsung A5 2016 r. Jestem bardzo zadowolony, aczkolwiek myślę żeby się przesiąść na iphone 6 ? iphone 6s ? co myślicie o iphonach ?

werona

X Pro, bo ma całkiem niezłe parametry.

ramilen

sewik

arletur

madam4

Często zmieniacie swoje telefony? Patrzyłam w sklepie teraz na Max Com. Kojarzycie taką markę? Teraz jest coraz więcej nowości jeśli chodzi o smartfony. Zdecydowalibyście się na taki telefon? Co musi mieć dobry smartfon?

Szukajacy

boniu3

Ja posiadam od dwóch lat Iphone 6S, na chwilę obecną nie myślę o zmianie.
Zobacz jak sprawdzić numer imei telefonu z systemem Android, iOS, Windows. Sprawdź przed zakupem używanego Iphone aby zobaczyć jego gwarancje.
UpolujNagrode.pl - konkursy internetowego.

Asia.Moro

Ja mam galaxy s8 - od roku odpukać działa żyleta :D

drim33

Ja nie bardzo mam doświadczenie w tym obszarze tematycznym... Dlatego też niestety nie będę mógł pomóc...

jabba405

Ja mam to samo zdanie co mój poprzednik. Nic dodać oraz nic ująć...

akaxja

Ja właśnie zamówiłam sobie nowy - Prime 18x9 LTE, mam nadzieję, że będzie w porządku

dorissyl

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk