• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

żebracy w Plazie!

Zaczęty przez foto, 14 Sie 2011, 20:33:08

Poprzedni wątek - Następny wątek

foto

no dziś spotkała mnie ogromnie przykra sytuacja - w Plazie naszej światyni \"dobrobytu i bogactwa\" w jednym ze sklepów zaatakowała mnie żebraczka! czy ktoś miał podobne \"przygody\"?

Kebee

erjay

Mnie w lesie zaatakowała Chupacabra

AS

A u mnie na wsi w chlewie zakatowała 250 kilogramowa maciora. Rzucała korytem po ścianach domagała się prowitu

Obserwator:)

nierozumiem po co to pisać o takich \"przygodach\"//
żebrający są wszedzie tylko niektórym ludziom muszą \"zakłuć w oczy\" żeby na nich spojrzeli-tak jak Tobie widocznie,bo zdaje się ze jesteś zdziwiona widokiem osoby żebrającej :)
Niech sie rzeka nie kojarzy z rzeką łez...

August01

dializa

więcej tam ludzi niż w kościołach ;)

vanillacat

Foto, coz takich osob nie unikniesz, po prostu odmawiaj.
Chodz nierownymi drogami, latwiej wytlumaczysz swoje potkniecia.

centrum

Zależy czego chcą. Nie zawsze trzeba odmawiać. Może żebraczka zapytała: \"Kup mi jeansy to zrobię ci loda.\"? Wtedy trzeba się zastanowić czy odmówić ;p Nie wiadomo czy miała 16 czy 80 lat. Róbmy dochodzenie!

vanillacat

Centrum a to sobie ukrecic sama nie umiala?  :lol:
Chodz nierownymi drogami, latwiej wytlumaczysz swoje potkniecia.

fein

ignorowac-to przebierancy urzednicy z magistratu

fein

a kto o 300% podwyzsz nam podatki ,opłaty za ciepło,za smieci itd itp?To żebracu z urzedu i radni z Suwałk-i jeszcze latają dorabiac w plazy

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk