• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Nietypowe pytanie-właściciel komisu

Zaczęty przez Justyn23, 29 Sie 2011, 10:21:23

Poprzedni wątek - Następny wątek

anka

Nie przesadzajcie. Dziewczynie się podoba chłopak i tyle. Co to za oburzenie. Same mohery na forum chyba.

Justyn23

Patrząc na fakt iż założyłaś taki temat, można się po Tobie spodziewać wszystkiego....

Kupilam dziś wielki bukiet kwiatów a w srodku jest wieeeelkie serduszko czekoladowe . Jutro idę i na kolana padnę przed Nim  8)  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Ania , tutaj nie chodzi tyle o moherowe berety a o co innego ale nie będę się wypowiadała na ten temat , po prostu nie warto.
Nie zniżam się do poziomu co niektórych osób.
Nie pisze tutaj aby obrzucać się błotem czy skakać do gardła .

joana

XXX

Tak czy siak, jak ktoś by szukał informacji o mnie na forum, zakładając taki temat. To raczej jednoznacznie bym o takiej osobie myślał, i by mnie taka dziewczyna raczej nie interesowała ... a co do inteligencji, nie wydaje mi się że błyszczysz ją, bo jest 1000 innych bardziej dyskretnych sposobów żeby się dowiedzieć coś o kimś.
Tomek

weronika

pan Kamil nadal jest ze swoją dziewczyną a nawet narzeczona.
Weronika

hlehłe

Pan Kamil to pewnie teraz leje w gacie e smiechu przed monitorem ^^
Bynajmniej ja osobicie bym sie usmiała :]

pamella

a ja jestem pod wrażeniem dziewczyny która tak się poświęciła pisząc taki post. Szacuneczek i obyś zrealizowała Swój cel nie poddawaj się.

Justyn23

Pamella to nie poświęcenie ponieważ jestem anonimowa , co innego gdybym nie była  ;)
A ,że wzbudza to kontrowersje? no cóż... nie każdemu takie \"metody\" się podobają , ale co to mnie obchodzi? W Suwałkach życia nie spędziłam i nie raz widziałam jeszcze większe \"akcje\" i bynajmniej nikt nie \"wyzywał\" od mało inteligentnych  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

LUBIĘ TO!!! :D

http://www.facebook.com/#!/pages/Komis-Lombard-Tele-Fonik/105034532938161

Leseczki klikamy ten link i wspomagamy Pana Kamila z Komisu :D klikając LUBIĘ TO :D Na pewno będzie wdzięczny :))

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk