• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Adamek vs Klitscho

Zaczęty przez szydlak, 05 Wrz 2011, 17:56:44

Poprzedni wątek - Następny wątek

szydlak

Hej czy ktos sie orientuje gdzie mozna obejrzec walke ?? zamiast płacic   40 pln wolałbym wypic piwo w pubie i ogadac walke.

Tadek

O podłączam się pod temat ale myślę ,że szanujące się puby dadzą nam taką możliwość(liczę na warke)

k

Wynieś laptopa na balkon/do ogródka/na działke, nakupuj piwa, zaproś koleżków i oglądajcie przez neta, przynajmniej za darmoche będzie. Raczej żaden suwalski pub nie będzie pokazywał walki.

missio

W Elicie widziałem plakat- proponuję się dopytać

ZenekBembenek

W TK VECTRA może będzie za fre na RTL ale jeszcze nie wiadomo bo może też być kodowany. Jeszcze \"trwają rozmowy\" ale znając życie pewnie zakodują.  :(

Hary

skrzyknij znajomych do siebie, zlozycie sie ki wyjdzie po 5 zl ;) i nie trzeba kombinowac

k

Po co sie skladac jak na necie za darmo mozna obejzec?

molody

Prawdopodobnie możliwość obejrzenia będzie w Elicie ale jak wspomniał ktoś wcześniej lepiej dopytajcie się o możliwość wejścia bo nie wiem czy wszystkich wpuszcza na tą walkę.

ja

Rozma

Rozma

klitscho

W bramie na kościuszki ?to krótka będzie ta walka bo to jedno strzałowcy :P

August01

a wiecie może gdzie w necie można za free obejrzeć np jakiś dostęp do RTL-u bo szukam tego kanału ale tez nic online znaleźć nie mogę

Marcin

Marcin

August01

ten link co podałeś to będzie można za darmo walkę obejrzeć

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk