• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Presto i Tesco?

Zaczęty przez marria4, 25 Paź 2011, 15:28:03

Poprzedni wątek - Następny wątek

marria4

Zadzwoniono z  firmy presto , aby zgłosić się natychmiast do  pracy w tesco na rozkładanie towaru. A jak człowiek zaszedł to Tesco wyprosiło. WIELKI CYRK.BRAK KOMPETENCJI W TESCO.
radar

dfd

uuu...nieciekawie widac sie zaczyna;/ to juz towar wykladaja? niby otwarcie 17.11.2011r. tak? zabraklo rak do pracy.

WIKTORIA

ja pracowałam w sobotę i niedzielę. Tam to wielki cyrk.Osoba pani Ania ruda jest bardzo bez szczelna do pracowników, wyzywa i zniechęca do pracy.Widziałam jak inne kobiety płakały po kątach.Nie umie koordynować, na brudne regały kazała układać towar.A jednak bez wykształcenia są pracownicy TESCO.Plakietkę miała , ale nazwiska nie napisała? uważam ze nie zgodne z prawem jest.

jola

2 dni dla VIP-ów będzie otwarcie. a potem dla tej niskiej strefy.Tesco robi dyskryminacje w Suwałkach.

anonim_gal

Zadzwonili do mnie ostatnio z TESCO z propozycją pracy,\"dzień dobry szukamy magazynierów czy jest Pan jeszcze zainteresowany bo wysyłał pan do nas cv ? Odpowiedziałem że jestem zainteresowany to babka spytała na jakie stanowisko wysyłałem cv?Mówię że nie pamiętam bo wysyłałem w kwietniu ale z racji tego że posiadam papiery na wózki widłowe to pewnie wysłałem na magazyniera,powiedziała że jak nie pamiętam to mnie nie zatrudnią

obiektywny

to dobrze Ci odpowiedziała ,także bym tak potraktował pracownika,który nie wie na jakie stanowisko złożył aplikacje...

AS

uuuhuuu nastepny oboz pracy sie szykuje w suwalkch niezle nie ma co;/

ee

Obiektywny a baba ma cv przed oczami i nie wie na co było składane czy tak tylko głupio pyta

anonim_gal

jak się szukało pracy to się rozsyłało cv po różnych firmach i na różne stanowiska,wysyłałem w kwietniu a babka zadzwoniła w październiku,przez pół roku miałem prawo zapomnieć,kazali zadzwonić to zadzwoniła ale miejsce trzymała komuś z rodziny

byłam widziałam

tą \"rudą\" to jeszcze da się przeżyć (swoją drogą nie widziałam żeby ktoś tam beczał) gorzej z tym PRESTO.... człowiek nie wie na którą ma przyjść do pracy... czy ma iść... czy też może ma wolne....
Myślisz sobie zadzwonie... a tu... nie możesz zostawić wiadomości bo skrzynka jest już pełna... i tak sobie dzwonisz i dzwonisz i dzwonisz.....   i bądź mądry...

byłam widziałam

A MOŻE JAKIEŚ NOWE WIEŚCI Z PRESTO????

pracownik

Tak czytam i czytam te opinie na forum dotyczące pracodawców (nie chodzi tylko o ten wątek), dochodzę do wniosku: w Suwałkach jeszcze nie chyba nie było takiego pracodawcy, który nie zostałby ochrzczony przez szanownych użytkowników \"wyzyskiwaczem\", który nie jest \"bez czelny\" itp. Jest wolność gospodarcza! Zakładajcie własne biznesy! Każdy chciałby się obijać i dostawać kasę. Wiem, wiem... w Londynie płacą więcej...
mateusz T.

Kosmetyczka

Jeszcze nie ma az takiej lipy w tym tesco, tylko strasznie zimno jest, w rekawiczkach trzeba pracowac....

Jagna

wiecie co,najleprze jest to ,że dzwonisz do laski i nie odbiera potem nie wie na jaki numer ma oddzwonic, w sobote i niedziele ma tel wyłączony bo w te dni nie pracuje,jakby tego było nie dość oferta jest 7 zl tyle,że dostaniesz AŻ 4.80/h za 8 godzin 40zł w zimnicy i traktowania jak potencjalnego złodzieja.Poza tym jak można coś tam robić jak jest brak towaru i odsyłają do domu ze zmian i to ma być praca?KPINA I ŻAL

bbb

To co napisała jagna, to prawda. Też tam byłem i zwątpiłem a sumie i tak najlepiej wychodzą agencje które werbują ludzi do czarnej roboty. Od każdego,zatrudnionego przez nich pracownika; na rękę dostają ponad 20 zł. za godz. a wy biedne żuczki i tak najgorzej na tym wychodzicie.Zadnego ubezpieczenia oraz marne wynagrodzenie.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk