• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Praca w Eucarze -mechanik

Zaczęty przez MECHANIC, 15 Lis 2011, 21:15:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

MECHANIC

Od jakiegoś czasu pojawiaja sie ogłoszenia do pracy w w/w/ firmie w Suwałkach.Posiadam spore doświadczenie jako mechanik /elektromechanik samochodów osobowych i ciężarowych i może byłbym zainteresowany zmianą pracy.Dziwi minie tylko ,że nie mogą znaleść chętnych do pracy.
Pracował może ,ktoś z forumowiczy lub waszych znajomych w tej firmie ? W czym problem ?Nie chcę pchać w ew.bagno.

gosc

Skoro mechanicy z eukaru uciekają nawet do fiata to musi tam być kicha.

janko

a to ten wielki prezes co tak sie oglasza mailem prezes .... fiat to tez drudzy specjalisci w serwisie ceny jak w lamborgini biorac pod uwage te ich fiaciki i praktykanci ktorzy bez opieki kiedys mi napsuli

rw

Znacie może opinie osób ,które tam pracują/pracowały ?

susie86

suzette

MECHANIC

No to wypas.A wydawało by sie ,że to poważna firma.Duży obiekt w Suwałkach,Ełku i Gizycku.Teraz wiadomo skąd Pan \"Prezes\" bierze kasę na rozbudowę firmy. Ciekawe co za jelenie tam pracują.

frank

Z tego co wiem, to nikt nie uciekł, ani nikogo nie wywalili... W Suwałkach podobno od niedawna zmieniło się szefostwo, a więc może jakieś zmiany się szykują. Chodzą słuchy, że pobory to najniższa + premia uznaniowa, ale wiem, że mechanicy zarabiają różnie, niektórzy 1300 ale są i tacy co mają ponad 2 000 do łapy. Nie wiem od czego to zależy... Wiem to od gościa który u nich pracuje... Sam się zastanawiam... Chętnych podobno jest, tylko z doświadczeniem gorzej, a tylko takich podobno szukają.

MECHANIC

Ale te ogłoszenia ukazują sie ,już od ok.pół roku.Poza tym skoro szukają ludzi z doświadczeniem,to np. w przypadku mechanika od ciężarówek,to te 2000 nie wygląda raczej zachęcająco,nawet dla doświadczonego mecha od osobówek. Dowiedziałem się,że Pan \"Prezes\" na rozmowie kwalifikacyjnej obiecuje kokosy,a po 3 miesiącach zarabia sie prawie min.krajową.Ucina wynagrodzenia z tytułu np.wysokich rachunków za prąd lub  złej kondycji finansowej firmy.Jeszcze jedno ,podobno mechanicy nie mają praktycznie wyposażenia warsztatu,a częśc z ludzi korzysta z własnych narzędzi.  
Ja raczej podziękuję Panu \"Prezesowi\".

frank

Jeśli jest tak jak mówisz, to za pół roku, tak jak w Auto-Lakusie żaden mechanik nie będzie chciał robić, no chyba ze uczniaki. Myslę że od jakiegoś czasu przerabia to Fiat... Nie mam doświdczenia w ciężarowych, ale 1,5 klocka to w garażu na małych bez problemu wyklepie. Jak dalej będą jechać na najnizszej, to za rok sami będą siedzieć w kanale...

MECHANIC

Własna \"działka\" w tych czasach to chyba najlepsze rozwiązanie.Pracodawcy korzystają z dużego bezrobocia w naszym regionie.

Suwalczanka

Pracuje tam mój brat więc wiem ile zarabiają. nie powiem ile w tym miesiacu dostal kasy bo ktos sie dopatrzy kto to jest i bedzie miec problemy, ale na prawde duzych pieniedzy nie mial. gowno zarabiaja, roboty maja sporo, zadnych podwyzek, malo kto jest zadowolony. nie polecam.
Suwalczanka

krzych

jezeli chodzi o zarobki w tej firmie to wiem z pewnego zrodla bo znajomy tam pracowal i nie jest tam tak rozowo 2 tysiace to zarabiaja tam ale w dwa miesiace. to sie zgadza na rozmowie obiecuje 1500-1600 ale po 2-3 miesiacach juz normalnie placi to znaczy prawie min. krajowa.
Pawłowski Krzysztof

MECHANIC

Ciągle szukają ,coraz to nowe ogłoszenia .

Suwalczanka

nikt nie idzie bo slabo placa, i godziny pracy maja lipne
Suwalczanka

MECHANIC

Jesli chodzi o godziny pracy ,to z tego co wiem to dwie zmiany 08.00-16.00 i 10.00-18.00.To chyba normalne.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk