• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Toksyczna Praca

Zaczęty przez kwiatuszek05, 21 Lis 2011, 18:39:16

Poprzedni wątek - Następny wątek

kwiatuszek05

Witam,
Chciałabym przestrzeć wszystkich przed ogłoszeniem na tej stronie w sprawie pracy osoby, która podaje się za partnera TP.SA. e-mail owej pracy to:[email protected]
Pracowałam w tej branży i przez dwa miesiące zarobiłam niewiele ok. 150 zł. Pan, który będzie Was  rekrutował obiecuje 2 tys. A może nawet i więcej. Ma takie chwyty, że ja i moja koleżanka ( jego daleka znajoma)dała się na to nabrać.  Zresztą nie tylko my, było jeszcze trochę chłopaków, którzy również zostali oszukani. Za realizację zadania obiecał 100% , a było to jedynie 50%.  Przestrzegam przede wszystkim dziewczyny, bo będziecie robiły od rana do wieczora, gdyż klient będzie chciał umówić się z WAMI na tel. i 2 godzinki wieczorem w domu wykonujecie swoją pracę. Ogłoszenie to zostało przez tego Pana dodane 18.11.20011. Nasze uwagi i pytania zbywał brakiem czasu. Uwaga to oszust!

Janek

od dawna wiedzialem ze to bojda ludzie pytajcie i patrzcie co podpisujecie

wielki

18.11.20011

ty piszesz z przyszłości ? mamy rok 2011 :D

Tomek

kiedys chyba bylem na rozmowie u tego goscia ale wysluchalem te bajki i od razu wiedzialem ze to bagno ... nie wiem czemu wy ludzie wierzycie w takie glupoty kiedys tez pytalem w innej firmie kolesia od tel komorkowych na temat jego bazy klientow i ja pytam a on nie na temat plecie glupoty , tyle ze wtedy po moich pytaniach od kolesia wyszli wszyscy to bylo smieszne dopiero... gadaja bzdety jak kiedys w tele2

Gracjan

Niestety takie teraz czasy, że trzeba mieć głowę na karku bo każdy kombinuje jak rząd każe zaciskać pasa i bardzo łatwo załapać się na takie przygody. Tak naprawdę wystarczy odrobina oleju w głowie. To bardzo częste zjawisko, tez bywałem na takich rozmowach. Najgorsze jest to, że sporo ludzi daje się wykiwać, więc póki znajdzie się naiwniak to i na niego znajdzie się cwaniak. Dobrze, że o tym piszesz
dwfsfas

midas

WITAM, BYŁEM W RÓZNYCH FIRMACH I DUZO PRZEŻYŁEM, WY OD RAZU BYŚCIE CHCIELI DUŻĄ KASĘ I NIC NIE ROBIĆ, A WIDZĘ , ŻE WIELE OSÓB ZASTANAWIA SIĘ I BOI , ŻEBY CZASAMI SIĘ NIE NAROBIĆ ZA DUŻO. DLA MNIE JAK KTOŚ SAM NIE SPRÓBUJE TO SIĘ NIE DOWIE A LENIE ZAWSZE BĘDĄ PISAĆ I MARUDZIĆ I BĘDĄ MIELI PRETENSJE O TO, ŻE KTOŚ ROBOTY CHCE ICH NAUCZYĆ// ZA DYSCYPLINĘ I POŚWIĘCANIE CZASU DLA KOGOŚ ABY NAUCZYĆ DOBRZE PRACOWAĆ TEŻ KTOŚ MUSI ZAPŁACIĆ MOI DRODZY//- O TYM TO NIKT NIE PISZE TYLKO JĘKI I HISTERIE ODNOŚNIE JAKA TO ZŁA FIRMA TA CZY INNA. TO JEST OBRAZ MŁODEGO POLAKA KTÓRY NIEWIELE UMIE A WYMAGA-TO JEST WŁAŚNIE TEN DRAMAT (FIKCJA A NIE BEZROBOCIE). POJECHALIBYŚCIE DO PACY ZA GRANICĘ I TAM ZASUWACIE JAK BIALI MU..........NI. ZA \"DUŻE\" PIENIĄDZE ALE JAK SIĘ PRACUJE. TO TYLE NA TEN TEMAT.

redia

Każda praca jest dobra, o ile jest dobrze wykonana -   Albert Einstein... czy jest ktos, kto dalej tak mysli?

kwiatuszek05

Witam!
Ja naprawdę się zaangażowałam w działalność tej firmy. Podobno to nowo powstały oddział był i trzeba dużo było wykonać, aby wsztystko poszło. Więc pomagałam w wyjazdach, w wyposażeniu biura.  Ale jak każdy, mam rachunki do opłacenia i przykro mi jest,ze przez tego Pana bezczynność musiałam skorzystać z odłożonych pieniędzy. Jest mi tylko smutno i chciałam ostrzec innych. Być może byłam naiwna, ale spodobała mi sie ta praca, szkoda tylko,że nie była adekwatna do zarobków.
Dziękuję  Was kochani za zrozumienie.

Tadeusz

do MIDASA chyba dokładnie nie przeczytałeś wcześniejszej opinni kwiatuszek żeby zarobić 150 za dwa miesiące mi żeby nawet zaproponowano siedzenie bez pracy to bym się nie zgodził od razu widać że MIDAS to prywaciarz który wypije ostatnie soki z pracownika he he . Proponuje jak najwięcej pisać o nie uczciwych pracodawcach
Tadeusz

pablo escobar

nie uczciwy pracodawca to pasuje do firmy TEDI na wylotowej pracujesz po9,10czy 12 godzin  a dostajesz najniższą krajową!kierownik magazynu obesr..ny kretacz a szefostwo banda złodzeji okradli by nawet żyda.szkoda zdrowia chyba ze ktoś chce garbu się dorobić

Wojtek92

Najlepiej chcielibyscie mieć robotę lżejszą od spania i brać krocie

m

toksyczna praca jest u Jawaora :D Tam to dopiero cyrki się dzieją.

gerwazy

nie polecam pracy na budowie u klienta imieniem ANTONI z litynskiego s-ki jezdzi seledynowym busem tranzitem gosc jest po prostu najlepszy kazdy co u niego robil ze mna nic nie umail tylko on wszystkie prace budowlane wykonuje 25 lat i jest najlepszy a terakote w salonie położył tak ze nie ma nawet jednej fugi prostej dzwonił do własciciela zeby zmienic fuge na jasno bo po ciemnej wszystko było widac ale jego zdaniem terakota jest polozona idealnie parapety na zewnatrz tez nie pozwolił wcinac w glejfy tylko na boki zagiac po prostu marnie płaci i kazdego ma za nieumiejacych robic budowlanki tylko on wykonuje ja najlepiej

k

A JA NIE POLECAM pracy dla kogokolwiek U JAWORA, Ludzie tam robią z pracowników murzynów, pracujesz po minimalnie 12 godzin, dochodzą nawet dni kiedy robisz po 16, przez tydzień nie dostaniesz wynagrodzenia, pracodawczyni jedna i druga chamska i \" wszechwiedząca\" bez przerwy na nogach, przerwa jedynie po 12 godzinach, wieczne pretensje o wygląd, prace i o niewiadomo jeszcze co, wystarczy ze co kilka tygodni ktos nowy tam pracuje, ja nie wiem jak tam kucharki mogą pracować z takimi pipami.

inga

dlatego szukają pracowników,w sumie fajnie że tyle hoteli i nowych knajpek mamy w Suwalkach nie jesteśmy zdani na gawrychy :)

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk