• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

karczma polska

Zaczęty przez realista, 24 Mar 2006, 18:00:08

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dragon_81

Widać po tym ile osób przychodzi to jest tarafiona inwestycja,polecam bo jest tam naprawde przyjemnie

Winston Wolf

No i byłem dziś na kartaczykach. Bardzo dobre. A że byłem już po hamburgerze wcześniej to nie mogłem wstać od stołu, tak się nawp...
Z zewnątrz rzeczywiście nieciekawie, w środku wg mnie bardzo przyjemnie. Tylko ta muzyka, tragedia! Akurat Krawczyk non stop leciał, tak jak pisaliście. Żenada.
I\'m not here to say please, I\'m here to tell you what to do.

Sokółka

Wystrój mi nie leży ale za to szarlotka z lodami - pychotka :)
:) :) :)
Ana

marabut

nie ufam jedzeniu robionemu poza domem:P
a piwo można wypić taniej, zwłaszcza, że muzyka jest megażenująca...

ciekawy

Jak tam teraz jest? Dalej śpiewa Krawczyk? Warto zagladnąć?
Pytam bo dawno nie byłem i mnie nie ciągnie....Ale może warto?
ciekawy

Klimosz

Zagranica powiedziała: "A od znajomych , którzy tam byli, leniwa kelnerko, słyszałam, że nie lecą tam stare przeboje, tylko disco polo."

Disco polo? To może zmień znajomych, bo ja nigdy tam DISCO POLO nie słyszałem. Jeżeli komuś się nie podoba Karczma Polska to proszę bardzo - jest dużo knajp w Suwałkach.
Moje zdanie na temat KP jest dość pozytywne. W sumie to troche przesadzili z ozdóbkami, które ledwo się tam mieszczą, ale pierwsze wrażenie po wejściu do środka restauracji jest niezłe. Jedzenia jeszcze nie chyba nie spożywałem, bo zazwyczaj piłem jakieś napoje. Siedzi się wygodnie, na mocnych ławkach i gada się raczej przyjemnie.

vanillacat

Jak zwykle narzekactwo....i to tych osob ktore nie były :lol: Jezeli oceniacie budynki po fasadzie czy ludzi po szacie..coz swiadczy to o Was samych..Ja byłam w Karczmie i jest super !!!! Miła obsługa, jedzonko pyszne:) i siedzi sie na wygodnych ławach. Jest kominek, przygrywał nam zespól pod koniec posiłku, widoczne sa belki, stare przedmioty, mnie sie b podobało i będę tam wracać.
PS Tez nie słyszałam disco polo, a zespoł nam grał muzykę ludowa, może ktoś takowej nie potrafi odroznic od disco polo.
Chodz nierownymi drogami, latwiej wytlumaczysz swoje potkniecia.

hmmm...

a może disco polo stało sie juz naszą muzyka ludową?:P

Zagranica

Ja też w końcu odwiedziłam, pomimo tego że tak narzekałam, Karczmę. Podobno od otwarcia wiele się tam zmieniło. (Może właścicielstwo czytało to forum). Wewnątrz nawet przyjemnie, chociaż nadmiar ozdób może co bardziej wrażliwe osoby przyprawić o zawrót głowy. Jedzenie było naprawdę dobre. Ale nie zmienię zdania, że zewnętrze lokalu to brak gustu wołające o pomstę do nieba. W knajpie nie słyszałam "Złotego krążka" i innych tego typu przebojów, co świadczy o tym, że chyba się tam poprawiło.
Trzy buchy od babuchy i głuchy.

bolek

byłem ostatnio w karczmie i bardzo mi się poobało. mam tylko jedną uwagę- TRZEB NOSTRZYĆ NOŻE, picie o.k. jak komus za drogo polecam monopolowy i picie w bramie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tajnapolska

a ja robiłem zdjęcia w środku karczmy do fotologa suwałki i trzeba przyznać, że z uśmiechem kelnerów dostałem pozwolenie na robienie fotek, więc mile wspominam karczmę, o ile można to nazwać wspomnieniami ...

kasienka84

Fajnie że jest taki lokal, wszystkie inne są takie same więc dobrze że w mieście jest coś innego, z inną muzyką i innym wystrojem. Każdy powinien znaleźć co mu pasuje i tam chodzić, dla jednych może to być dno, a dla innych super. Ja osobiściie nie byłam ale mam zamiar to nadrobić, ale słyszałam same dobre opinie, że dobre jedzonko za niewielką cenę. Jak sama nazwa mówi, to ne może lecieć tam techno czy coś w tym stylu, skoro to Karczma Polska, to raczej po starodawnemu winno być ...
kasienka84

tajnapolska

czyli polska to ma być skansen? techno jest tak samo polskie jak chleb,

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk