• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

PLAZA noc zakupów 2012, znowu ściema?

Zaczęty przez fresh, 13 Lis 2012, 22:38:48

Poprzedni wątek - Następny wątek

fresh

w zeszłym roku była to mega ściema, a jak w tym? prosze Internautów o opinie

mamon

ehhhhh, szkoda gadać, cwaniaki robią z nas barany

Re

Znajdą się IDIOCI którzy polecą do Plazy na te zakópy tańsze o 0,50gr.bo więcej pewnie nie zejdą z cen.Postawcie się wreście Suwalczanie i nie róbcie z siebie tych ostatnich i nie idzie w ten dzień do Plazy to może wreście zaczną o nas dbać jak na zachodzie.

pogodynka

z neta kosmetyki tańsze nawet o połowę; sprawdzone ;)

mistrz

W tamtym roku podobno (tak mi znajoma mówiła) było tak że kupując spodnie, myśląc że przecena ileś tam procent po super cenie można było sie wkopać. Gdyż znajoma kupiła takie spodnie z przeceny sporej, nie wiem dokładnie w jakim sklepie bo w każdym inaczej może być, i poszła potem za kilka dni i okazało się że spodnie są w takiej cenie normalnie jak ona kupiła. Wiec może nie wszędzie ale przecen za bardzo nie ma i kilka dni wcześniej towary są droższe i przemetkowane a na noc zakupów jest z czego zrobić przecenę. więc tylko znająć dobrze ceny na codzień mozna tam iść by wiedzieć czy się kupuje taniej. Nie sądzę aby w Suwałkach miało to coś wspólnego z takimi akcjami jak są w Polsce w większych miastach. Dlatego kto idzie to niech uważa i kilka dni wcześniej powinien zrobić wywiad i zobaczyć jakie są ceny.
mistrz

X.

Dla przykładu podam, że jeden ze sklepów z bielizną oferuje 30% zniżki na bieliznę u nich podczas tego wydarzenia także myślę, że nie należy ładować wszystkich do jednego worka :)

clod

[cytat]Znajdą się IDIOCI którzy[/cytat]

piszą :

[cytat]zakópy[/cytat]

i

[cytat]wreście[/cytat]

:P  :lol:
Tylko rzetelna i wytężona praca jednostki zapewni sprawne działanie kolektywu.

mamon

no dla takich własnie jest Noc Zakupów, ta parodia która jest w Suwałkach nie ma nic współnego z prawdziwymi takimi wydarzeniami w duzych miastach w porządnych centrach handlowych, jakie miasto - takie centrum handlowe - taka Noc zakupów czyli lipa - lipa - lipa

do mamonia

Ciebie trzeba na wieś wysiedlic jak nie pasuje miasto :) a na zakupki na jarmark poszedl :)

Dilajla

Ja dzis byłam w Plazie, mało która z rzeczy nie jest juz przemetkowana, i tak np spodnie ktore pare dni temu widzialam za 80 zl, dzis byly za 130 :)

Bobek

A...

no i jak? powiedzcie jak było wczoraj na tych mega wyprzedażach??

bo tak to jest - w promocji kupujesz \"50% taniej\" coś czego wczoraj za darmo byś nie wziął  :lol:

łapiąc się na szyldy z wyprzedażami i gazetki z promocjami trzeba niestety znać ceny rynkowe produktów, które są oferowane, inaczej będzie jak napisałam wyżej  ;) i głupią śmietanę człowiek kupi za 3zł bo napisane, że przecena, a jeszcze wczoraj była w tym sklepie po 2,19  :P

szkoda słów

szkoda słów na ta wyprzedaż wszędzie było -20% to wychodzi około 10 zł mniej.
Naprawdę postarali się. Pierwszy i ostatni raz na takie coś idę. Z miła chcecie bym firmy wzywał albo kijem po głowie walnal

radny

W empiku rabat 20%, co któryś weekend też jest taki rabat w empiku, czyli nic nowego, ale zawsze coś. Za to w Matrasie prawdziwa REALNA przecena, bo na wszystkie(!) książki rabat 25%. W Matrasie często są rabaty na nowe popularne powieści, ale tylko na te wybrane przez księgarnie i z metką na okładkach, tymczasem w czasie NOCY ZAKUPÓW rabat 25% objął WSZYSTKIE książki dostępne w księgarni. Zniżka 25% jest dość znaczna, im droższa książka, większa zniżka, średnio jakieś 10zł, jak na nowe, piękne wydania to całkiem sporo.

verticalna

w esotiq w tesco w biały dzień jest promocja wszystko -50%, nikt niczego nie metkuje, rabat nie jest nigdzie nagłasniany i pewnie dlatego jest prawdziwy. Plaza za kasę wydaną na reklame nocy zakupowej musi sobie gdzieś odbić - i to się stanie na nocy zakupowej. A tak w ogóle w nocy to sie śpi.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk