• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Pierwsza piosenka na weselu

Zaczęty przez vanillacat, 10 Kwi 2013, 18:31:20

Poprzedni wątek - Następny wątek

lobo

Glog`

A ta znowu (chyba już od roku,albo i dlużej) smedzi o tym swoim weselu.Kandydata na tego nieszczęśnika też na forum szukałaś?

trewor

z tych romantycznych piosenek to np. Bloodhound Gang - I hope you die

http://www.youtube.com/watch?v=oXHTWVTgiIk

jarek

kaśka

jan

A ja proponuję klasycznego walca wiedeńskiego. Tylko nauczcie się go tańczyć, to wcale nie trudne a wiele osób zaskoczycie.

Obserwator:)

a ja myslę że pierwsza piosenka powinna być symbolem czegoś ważnego dla pary która ją wybierze..nie chodzi chyba o to by byla ładna czy żenująca jak \"ona tanczy\" tylko aby coś niosła swoim przekazem..
ale być moze tylko ja jestem sentymentalna..
Niech sie rzeka nie kojarzy z rzeką łez...

vanillacat

Oczywiscie ze symbolem, i sprawdzianem podstawowych umiejetnosci tanca. U mnie zostanie Ania Szarmach, i bedzie taniec jakby walc, chociaz cozywiscie nie do konca typowy bo melodia inna. Natomiast te piosenki swietne:) romantyczne i na pewno warte wykorzystania na weselu:)
Chodz nierownymi drogami, latwiej wytlumaczysz swoje potkniecia.

ewa

bania u cygana javascript:emoticon(\'%20;)%20\')
ewa

Asia

Polecam wybrać piosenkę, która ma dla Was jakieś znaczenie:) Ja z mężem tańczyłam walca wiedeńskiego do piosenki \"I have nothing\" Whitney Houston... Oboje bardzo lubimy ten utwór, więc decyzja zapadła b. szybko. Nie szukajcie na siłę, bo moim zdaniem, żeby taniec była wiarygodny musicie \"czuć\" muzykę:)

Nie polecam tych wszystkich \"wesołych\" tańców, bo zwykle wychodzi to gorzej niż żenująco... lepiej już zatańczyć bujańca od prawej do lewej :) Jeśli ktoś stresuje się tym, że wszystkie oczy są na nim warto wybrać bardziej energiczny kawałek i poprosić kilka par, żeby się po chwili przyłączyły do tańca... zrobić pierwszy taniec dla wszystkich i zacząć od razu zabawę:)
Asiulka

maniana

Najpiękniejszy jest walc z serialu \"Noce i dnie\"
ulala

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

wedkarz22

karina3

Faktycznie "Niebieska piosenka" jest idealna na pierwszy taniec (póki co to chyba mój nr1). Poza tym podobają mi się też piosenki Sylwii Grzeszczak "Bajka" i Zucchero "Blue", więc przed wyborem ostatecznej pewnie będę miała poważny dylemat

miranda0

Niebieska piosenka to mój typ od wielu lat !! Jest po prostu piękna :D

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk