• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Jedna wielka tragedia w S

Zaczęty przez vanillacat, 23 Lip 2013, 21:00:37

Poprzedni wątek - Następny wątek

pesto

do pani Ja- czemu akurat wybrana została kandydatka ze względu jak czytam na renomowany uniwersytet? a czy miała gdzieś doświadczenie?
jestem ciekawy według jakich kryteriów suwalscy pracodawcy wybierają pracowników????

MethOd

A czego się spodziewaliście. Będzie jeszcze gorzej.

PANI

Mówicie tu o Renkiewiczu, jestem ciekawa kogo wybierzecie za rok ? A może znowu będzie jak na ostatnich wyborach \"nie było kogo wybrać to trzeba było zagłosować na Cześka\".

dariusz

Ciekaw jestem w jakim to \"normalnym\" kraju nie trzeba szukać pracy?Pracowałem w tzw. normalnych krajach i co prawda to ci normalni mnie znajdowali i przysyłali kontrakty,ale ludzie na całym świecie szukają pracy, a nie odwrotnie.
Wygląda na to,że \"nowa prawica\" szuka tych mniej zaradnych i głupowatych do biegania po sejmie z zabawkami.
Wracając do bezrobocia.
Sam byłem bezrobotny przez długi okres.Postanowiłem ruszyć **** i pożyczyłem pieniądze od znajomych na założenie warsztatu.
Działam od trzech lat i chociaż jest różnie,ale pracuję na swoim i nie interesuje mnie praca dla kogoś na etacie za 1 tyś pln.Ten tysiąć wolę zarobić u siebie.
Mniej narzekania,a więcej wiary w siebie.
Jeżeli umiesz zamiatać miotłą i robisz to lepiej od innych to rób to na własny rachunek.
dariusz

mazurek

Dariusz to rowny facet, tez mam taki poglad aczkolwiek zycie mnie tu sprowadzilo do suwalk bo poznalem wspaniala kobiete, i mieszkam tu od niedawna ale jest jedno ALE...mianowicie trafilem na pracodawce mojego pana CHLEBODAWCE, ktory robi mnie w bambuko i nie mnie jednego zrobil...i mysle ze wiele par rozchodzi sie poprzez wlasnie to ze czlowiek robi za BOG ZAPLAC...ale moze znajdzie sie osoba ktora tu zaglada i pomoglaby mi znalezsc normalna prace zeby choc w minimalnym stopniu utwierdzic sie w przekonaniu ze nie wszystko jest jak nasza pilkarska reprezentacja...
MAZUREK

maniana

Tak oto nasza wspaniała władza robi z Polskich miast ruinę. Ludzie uciekają za granicę bo nie ma co jeść i gdzie pracować
ulala

nieumiem

A mma w planach się na suwałki przenieść, źle sie czyta to....
; )

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

tangthu

Game online is popular in the world nowadays. Let's join btd5 unblocked   or Dead Samurai   with us to explore many things in those. Or you can play ShellShock Live   or ShellShock Live Unblocked  because these are funny games. Moreover, Unblocked Games and Unblocked Games pc  also await for you to join and play. Besides,shellshock live and shellshock live unblocked  is very intersting help you decrease more stress. I hope you'll be satisfied with MotorX3   and MotorX3M2 .  Let's play them now. Wish you happy!

basleg

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk