• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Oszustka w pożyczkach SUWAŁKI

Zaczęty przez PANanonim, 22 Paź 2013, 21:50:49

Poprzedni wątek - Następny wątek

PANanonim

UWAGA na oszustkę w jednej z firm pożyczkowych, w Suwałkach. Mowa o ....[ admin- ochrona danych osobowych] . Nie tak dawno została przyłapana w swojej firmie na oszustwie, ale najprawdopodobniej nie zostanie zwolniona bo podpisuje dużo umów. Przy pierwszym poznaniu bardzo miła i sympatyczna, a okazuje się OSZUSTKĄ. Ostrzegam wszystkich przed tą kobietą ! Moja mama i ja zostaliśmy oszukani przez nią na blisko 8 tys zł.
jupikajej madafaker.

Karola

Popieram w 100 %. Oszustka to mało powiedziane. Cala ich firma to jedna wilka ściema... chodzą, namawiają a wychodzi jak zawsze. Kłamcy i złodzieje. A na tą babe trzeba baaaaaaaaardzo uważać. Jest najgorsza z nich wszystkich

MagiMac

ciesze sie ze w koncu ktoś poruszył ta sprawe, bo to co oni wyprawiają przechodzi ludzkie pojencie. Dziewczyna o ktorej mowa oszukala pol kosciuszki. szkoda gadac jak robia ludzi w konia ;(

rafaelllo

no i wiadomo o co chodzi i o kogo, powiem tylko tyle- UWAŻAJCIE na nią !!!!

zocha

Witam trzeba czytac umowy i nie brac kredytów w takich firmach

aert

wszyscy ostrzegają tylko nie wiadomo przed kim

kalafonia

Pawełs

Przed kim mam się wystrzegać, napiszcie konkrretnie o jakiej firmie jest tu mowa?

Wojtek

JJ

Pawełs

w jaki sposób mam sie uchronić, skoro nie wiem przed kim

ja

Uwaga na żony kryminalistów w banku , z drugiej strony to czemu one jeszcze pracują ..

marek

Pogadali. Już wiadomo. Chyba tylko dla  piszacych . Ja nadal nie wiem jaka to firma.

user

na wszystkie takie firmy trzeba uważać i czytać umowy dokładnie

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk