• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

Lokal Roku 2013 - kto zasłużył?

Zaczęty przez fresh, 31 Gru 2013, 11:10:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rozeta

Warka? Że kultowa? BUAHAHAHA.
Jeśli kultowe i z klimatem to jak najbardziej Rozmarino. Jeśli brać pod uwagę jedzenie to Kredens- zamieszali aż miło. Żarełko fajne, niedrogie.
Co do dyskotek/barów wszystkie są podobne. Wszędzie ta sama muza i wszędzie ci sami ludzie. No może Komin trochę odstaje, ale reszta się zgadza.
Żaden bar nie jest gorszy od innego, to tylko ludzie tworzą klimat.

Harve

B O R U T A, za wystrój, miłą atmę jak w domciu, mega pozytywnie nastawioną obsługę, przystępne ceny, duży wybór trunków. a na drugim miejscu.... długo, długo nic i nic więcej

marta

nesti88

ka

mm

Hej. Ja jestem za Warka jeśli chodzi o spotkanie ze znajomymi. Miła atmosfera, obsługa, szczególnie jakiś czas temu :)  (Sebuś - jeśli czytasz - pozdrawiam :) a i przekąska do piwa się znajdzie :)
Jeśli chodzi o bardziej wykwintne kolacje to polecam Finezję bądź też Karczmę, jeśli dalej to Tir Port (dużo i tanio). Temat: \"Kredens Smaku\" był dobry zaraz na otwarciu. Teraz już nie tylko ja ale i znajomi stwierdzili, że porcje są dużo mniejsze niż na początku. Waga i gramatura musi być :)
Pozdrawiam.

XXX

Tomek

Vengreen

Kuchnia u Alika!!! Oryginalnie, miło i bardzo smakowicie :)

ja

Zdecydowanie Kalinka ceny sa niskie oraz duże porcje

mika

Sayuri Sushi- pyszne jedzenie, klimatyczny wystrój, miła obsługa.
Monika Balcer

Emilka

Emilka

Aga

KARCZMA POLSKA
Lokal z klimatem, miła obsługą i z przepysznym jedzeniem, które zawsze jest świeże.

vincenzo

widze ze sami znawcy gastronomi hahaha kebab , pizza , skrzydełka , ziemniaki i schabowe !!! klasa sama w sobie , oby duzo i najlepiej za darmo .

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk