• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

The Dance na wesele? Tak czy nie ?

Zaczęty przez Juliette, 06 Lut 2014, 13:14:52

Poprzedni wątek - Następny wątek

Juliette

Witajcie!
Jestem przyszłą Panną Młodą i szukamy zespołu na nasz wyjątkowy dzień.
Chciałabym zapytać o zespół The Dance. Czy ktoś poleca, jakie są wasze opinie? Tylko szczerze...
Juliette

ren

witaj, no trudno, zdarza się

szczerze mówiąc----szkoda kasy na to wszystko - koszty, które wydacie (suknie, garnitury, kwiaty, zaproszenia wynajem sal, kapela, catering, czasu i stresu nie licząc) moglibyście przeznaczyć na siebie i

lepiej spiszcie najważniejsze kwestie przed notariuszem w formie umowy, weźcie cywilny i nie zawracaj głowy forumowiczom...jak bierzesz kościelny to już w ogóle lepiej nie pisz tutaj...

Juliette

Wybacz \'ren\' ale forum dotyczy opinii na temat zespołu nad którym się zastanawiamy i który wyżej wymieniłam a to, ze zdecydowaliśmy się na taki slub to nie temat do dyskusji. Jednakże, dziękuję za opinię.
Juliette

gaam

mi się tam ich styl nie podoba. Słuch może i mają ale wokalista nie powala ;)

ale wiadomo, każdy ma swój gust

Filip

Pożycz od kogoś DVD z wesela gdzie gra ten zespół i razem z narzeczonym zdecydujcie czy Wam się podobają. Jak Wam się podobają to gościom też się spodoba :)

ktod

Juliette polecam ten zespół byłem kiedy grał bawiłem się i podobało mi się. polecam też ALAN

Gość 1

Jeśli chcesz zobaczyć The Dance w akcji, przejdź się na dancing do fantasy parku, grają tam dość często w piątki. Moim zdaniem na tych dancingach średnio grają i wokal trochę leży u pana, ale wesele może poprowadzą fajnie.

marta

Ja byłam na weselu, na którym grali i podobało mi się. Wytańczyliśmy się, fajnie prowadzone. Generalnie polecam, ale każdy ma różne oczekiwania.

buterfly

byłam na weselu prowadzonym przez The Dance i na prawdę super się bawiłam. ale najlepiej oglądnąć dvd bądź na żywo i zdecydować. ;)
bo prawdziwie kocha się tylko raz...

nowa

witam,
Jak najbardziej polecam, grali na moim weselu i bawiłam się na wielu innych na których grali i są bez porównania najlepsi, repertuar nowoczesny a nie jakieś starocie, mnóstwo zabaw i konkursów i sporo grania przy stołach także pokiwać mogą się też ci którzy nie koniecznie chcą tańczyć np starsi. Jedyny minusik to fakt że nie są najtańsi:)

ania

a ja polecam zespół Fenix.. grali we wrześniu na weselu w Augustowie na którym świetnie sie bawiłam.. naprawde maja ciekawy repertuar i każdy gosc byl zadowolony.. udalo mi sie nawet znaleźć film z tego wesela- szkoda ze taki krótki;/  polecam ten zespół  http://www.youtube.com/watch?v=RBa5zGZJGFU

discoBoy

Moim zdaniem na wesele jest idealny, gorzej z imprezami. Ale wesele ok.
Co do wokalu - każdy lubi coś innego. Zarówno Pan jak i wokalistka śpiewają i prezentują się ok.
...szczególnie wokalistka.

dan

Byłem na kilku weselach i grali bardzo dobrze. Chodź u mnie na weselu grał zespół Graffit z Olecka i goście byli także zachwyceni.
daniel

bajbusss

wesele, oczywiście jak się uda, pozostawia na zawsze miłe wspomnienia w pamięci Młodych. Emocjonalnych, ciepłych odczuć nie da się kupić za pieniądze więc nic nam z tego że zamiast wesela zafundujemy sobie opla insignię bo mogą nam go ukraść i nie mamy nic (nothing jak by rzekł max kolonko). A wspomnienia pozostają z nami aż do śmierci.
I jeszcze do tego, być może ostatni raz w życiu, jest się w absolutnym centrum uwagi:]

Wybór muzykantów na wesele, przynajmniej według mnie, to sprawa priorytetowa. Musi w tym zespole być \"frontman\" który rozkręci Waszą imprezę i poderwie ludzi do tańca i zabawy.

Co do The Dance to w naszych poszukiwaniach odpowiedniej kapeli przewinął się i ten zespół. Byliśmy u Pana bodajże założyciela w mieszkaniu i  na CD usłyszeliśmy kilka piosenek- jednak podziękowaliśmy.
Ich wokalistka miała taki irytujący, piszczący głos.

Ja mogę szczerze polecić zespół który grał u nas w 2010 jak i ostatnio 4 stycznia w Filipowie - Mister Night.

Pan Wodzirej/Wokalista stracił w tym okresie więcej masy niż większość z nas waży (szacunek za to) ale nie stracił absolutnie nic z POTĘŻNEGO głosu - tak przydatnego gdy na początku się nie klei i trzeba wedrzeć się w umysły gości.  I do tego ładnie śpiewa.

Dzięki wielkie za udane wesele dla zespołu:D

Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
bajbusss

KamilK

Byłem na dancingu i bawiłem się swietnie więc polecam ten zespół. U mnie grał Alan który też polecam.
Kilka lat temu byłem tez na weselu z The dance i równie dobrze się bawiłem.
Z tego co wiem od 2010 roku wokalistka się zmieniała chyba ze 2 razy, to tak odnośnie postu bajbusss.

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk