• Witamy na Suwałki Forum informacyjne - Forum Suwałki.info.

meble do kuchni

Zaczęty przez nieska_1, 13 Paź 2014, 08:10:28

Poprzedni wątek - Następny wątek

nieska_1

Mam prośbę czy ktoś mi może poradzić która firma robi dobrze pomiary i dobrze radzi przy wyborze mebli kuchennych? Najlepiej firma która robi solidnie i tanio.
nieska_1

Suwalczanka

MebleRamix wpisz w Google albo Facebook , szybko, profesjonalnie , tanio.
Suwalczanka

Aha

Kiedy w końcu zrozumiecie, że nie ma solidnie i tanio ?
Albo chcesz solidnie albo tanio.

suwalczanka13

Radek

clod

Szybko i profesjonalnie ale nie tanio.
Szybko i tanio ale nie profesjonalnie.
Profesjonalnie i tanio ale nie szybko.
Tylko rzetelna i wytężona praca jednostki zapewni sprawne działanie kolektywu.

DOROTA

Mablo-rand firma z Elbląga. Mam wypasione mebelki kuchenne na systemach Bluum i Aventos, cena zdecydowanie niższa niż u nas, w Suwałkach. Na priv mogę podesłać zdjęcia kuchni, systemów.
BALCERAK

lola

A przy okazji gdzie kupie taka okleine drewnopodovna lub kolorowa na fronty drewniane zeby na nowo fronty okleic?
lolka

skarbik87

Na Nowomiejskiej jest sklep z akcesoriami meblowymi, podejrzewam ze tam.

suzi

Polecam Pana Wojtka, który ma swój zakład w Wychodnym, zaraz za Suwałkami na Olecko. Ja jestem naprawdę zadowolona z jego usług. Moja znajoma zresztą też

Aga

Sprawdżcie w sklepie na Różanej.

mankell

Jeśli chodzi o meble do kuchni, to nie warto tutaj olewać sprawy i naprawdę postawić na sprawdzonych fachowców. To inwestycja na lata - a przynajmniej powinna taka być, jeśli dobrze wybierzemy. Ja polecam meble z abcremont.pl :)

Adela

Oczywiście, że nie należy olewać sprawy, szczególnie, że przecież za to płacimy, a skoro płacimy to i wymagamy :). Osobiście nie mam na co narzekać. Wybrałam Salon Meblowy Max Kuchnie i do tej pory jestem z tego wybory zadowolona :). Szczególnie, że zrobili mi meble na wymiar w taki sposób w jaki chciałam i takie jakie chciałam. Warto było szukać dobrego studia. A ja jestem trochę wybredna więc wiecie:D

administrator

Nowa odsłona forum.

Drodzy użytkownicy. Od dziś korzystacie z nowej odsłony naszego forum.
Mamy nadzieję, że szybko przyzwyczajcie się do nowej wersji i docenicie wszystkie narzędzia i możliwości jakie oddajemy do waszej dyspozycji.
Chętnie poznamy wasze uwagi i sugestie. Wysyłajcie je na [email protected] .

Szybka odpowiedź

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.

Nazwa:
Email:

Skróty: naciśnij alt+s aby wysłać wiadomość, alt+p aby ją podejrzeć

SMF spam blocked by CleanTalk